Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Σωκράτη Βατάλη με τον ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία



 

Οι αγώνες για μια καλύτερη Ελλάδα, για ένα καλύτερο μέλλον στον τόπο που επιλέξαμε να ζούμε, εμείς και οι οικογένειές μας, αποτελούσαν πάντα πηγή έμπνευσης και δημιουργίας.

Με τις αρχές, τις αξίες και τα ιδανικά της Αριστεράς για ένα καλύτερο και δίκαιο κόσμο πορευτήκαμε από τα νεανικά μας χρόνια, μπολιαστήκαμε με την κουλτούρα της ασυμβίβαστης γενιάς του φοιτητικού κινήματος και συνεχίζουμε να οραματιζόμαστε μια Ελλάδα με Δικαιοσύνη Παντού.

Η τιμητική πρόσκληση του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ να στελεχώσω το ψηφοδέλτιο του κόμματος στις εκλογές του Μαΐου, αποτελεί για μένα προσωπικά μια νέα πρόκληση προσφοράς και σκληρής δουλειάς με στόχο τη μεγάλη πολιτική αλλαγή που ζητά η χώρα.

Μαζί με τους υπόλοιπους συνυποψηφίους μου θα δώσουμε μία ακόμα μάχη, για να διαδώσουμε σε κάθε γωνιά της Π.Ε. Κοζάνης το μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ και του Προέδρου μας Αλέξη Τσίπρα για μια προοδευτική διακυβέρνηση που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος.

Δεσμεύομαι να αφιερώσω σε αυτή τη διαδικασία των εκλογών όλες μου τις δυνάμεις, ώστε να εκθέσουμε με σαφήνεια στους συμπολίτες μας το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη 4ετία, αναπτύσσοντας όλες τις προγραμματικές θέσεις της επόμενης διακυβέρνησης, προτείνοντας λύσεις για την οικονομία, το κοινωνικό κράτος, το κράτος των αξιών και την επιστροφή της Δημοκρατίας στη χώρα μας.

Ως μέλος της γενιάς η οποία αναζητά συνεχώς ένα καλύτερο μέλλον μακριά από τον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε, σκοπεύω να βάλω ως πρώτιστο στόχο  τη δημιουργία όλων εκείνων των συνθηκών οι οποίες θα αποτρέψουν τη φυγή και άλλων δικών μας ανθρώπων.

Καλώ κάθε δημοκρατικό πολίτη, κάθε έναν και μία από εσάς που συμμερίζεστε τις ίδιες αγωνίες και τους ίδιους προβληματισμούς, να πορευτούμε μαζί σε αυτό τον αγώνα.

Τον αγώνα για Δημοκρατία, αξιοκρατία, ίσες επιλογές, τον αγώνα για ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ!

Σωκράτης Βατάλης, Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ.

Υπ. Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Π.Ε. Κοζάνης

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.