Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας επισκέφθηκε το νέο Αστυνομικό Μέγαρο Καστοριάς



 

Σήμερα (11-04-2023) το πρωί, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος κ. Σπυρίδων ΔΙΟΓΚΑΡΗΣ επισκέφτηκε το Νέο Αστυνομικό Μέγαρο Καστοριάς, στο οποίο από σήμερα στεγάζονται οι Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς.

Τον κ. Γενικό υποδέχθηκε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς, Αστυνομικός Διευθυντής κ. Νικόλαος ΕΞΑΡΧΟΣ, καθώς και το προσωπικό αυτής.

Ο κ. Γενικός αφού ξεναγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο, τόνισε ότι οι νέες κτιριακές εγκαταστάσεις πληρούν τεχνικά όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές για ασφαλή εργασία και άμεση πρόσβαση των πολιτών σε αυτές.

Επιπλέον, ο κ. Γενικός εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο Αστυνομικός Διευθυντής και το προσωπικό του, θα φέρουν εις πέρας με επιτυχία το σημαντικό έργο που τους έχει αναθέσει η Πολιτεία, εκπληρώνοντας την αποστολή τους με επαγγελματισμό και με υπευθυνότητα, προστατεύοντας και εξυπηρετώντας τους πολίτες, ενώ τόνισε ότι στο άμεσο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθούν και τα εγκαίνια του νέου Αστυνομικού Μεγάρου.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.