Μονομαχία… διπλασιασμού στο Ελ Πάσο, γκολ και θέαμα στη Βαρκελώνη



Τα… κομμάτια της καλείται να μαζέψει η Μπαρτσελόνα μετά το 0-4 από τη Ρεάλ, υποδεχόμενη τη φιλόδοξη Χιρόνα, σε γειτονικό ντέρμπι. Βάζει δύσκολα η Καλλιθέα στην πρωτοπόρο Κηφισιά, φουλ δράση σε μικρές κατηγορίες Αγγλίας και Β’ Ιταλίας, μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης: Τα over της ημέρας

  1. Καλλιθέα – Κηφισιά (15:15)

Ξεκινάμε από την Betsson Super League 2 και μία αναμέτρηση με φόντο την πρώτη θέση και την άνοδο. Σε φόρμα η γηπεδούχος, προέρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες επί των ΠΑΟ Ρουφ (3-1), Προοδευτικής (1-0) και ΟΦ Ιεράπετρας (1-0), με νίκη μπαίνει ενεργά στο «κόλπο» του τίτλου. Προελαύνει η Κηφισιά, ωστόσο ηττήθηκε από τον Απόλλωνα Σμύρνης (πριν από 4 αγωνιστικές) στο πιο ζόρικο ματς που έδωσε ως τώρα. Περιμένουμε να γίνει μεγάλη μάχη και να σκοράρουν από τουλάχιστον μία φορά. Ελκυστικό το 2.05 του G/G.

  1. Μπρέσια – Τερνάνα (16:00)

Από το κακό στο χειρότερο πάει η Μπρέσια, υπέστη δύο σερί ήττες που τη διατήρησαν στο «βυθό» της κατάταξης της Σέριε Β. Θα παραταχθεί με σημαντικές απουσίες κόντρα στην Τερνάνα, η οποία διεκδικεί είσοδο στα πλέι οφ ανόδου και προέρχεται από δύο καλές εμφανίσεις κόντρα σε Μπάρι (1-0 εντός) και ΣΠΑΛ (1-1 εκτός). Θα δώσουμε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους και το 2.82 του διπλού.

  1. Κόβεντρι – Γουότφορντ (17:00)

Στην τελική ευθεία έχει μπει η Τσάμπιονσιπ Αγγλίας, με 6 αγωνιστικές να απομένουν. Η Κόβεντρι βρίσκεται στο -3 από τα πλέι οφ ανόδου, συνήλθε από το «βαρύ» 0-4 της Στόουκ αποσπώντας 0-0 στην έδρα της Σουόνσι και φιλοδοξεί να επιστρέψει στις νίκες, μπροστά στο κοινό της, όπου παρουσιάζεται πιο ανταγωνιστική. Ντεφορμέ η Γουότφορντ, απέχει 6 βαθμούς από την πρώτη εξάδα και προέρχεται από κακές εμφανίσεις και δύο σερί ήττες στις οποίες δέχτηκε 6 γκολ. Θα δώσουμε προβάδισμα στην έδρα και το 2.40.

  1. Φατίχ Καραγκιουμρούκ – Φενέρμπαχτσε (20:30)

Εντυπωσιάζει η γηπεδούχος, «τρέχει» αήττητο σερί 11 αγωνιστικών (5-6-0) που την έχει ανεβάσει στην 9η θέση της πρώτης κατηγορίας Τουρκίας. Την οδηγεί ο φορ Ντιάν, με 6 γκολ στα 5 τελευταία παιχνίδια. Με ψυχολογία η Φενέρ, μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, «κυνηγάει» τη δεύτερη θέση και αναμένεται ιδιαίτερα ενεργή επιθετικά. Ποντάρουμε στο ασιατικό Over 2 της φιλοξενούμενης, σε απόδοση 2.08.

  1. Μπαρτσελόνα – Χιρόνα (22:00)

Κλείνουμε με La Liga. Όσο κι αν ο προπονητής Τσάβι προσπαθεί να το αρνηθεί για να διατηρήσει τη συγκέντρωση των παικτών του, η Μπαρτσελόνα είναι «αγκαλιά» με τον τίτλο, σε περίπτωση νίκης θα πάει στο +15 από τη Ρεάλ. Υπέστη «βαριά» ήττα μεσοβδόμαδα από τους Μαδριλένων (0-4, Κύπελλο), ψάχνει αντίδραση. Βέβαια η Χιρόνα είναι αξιόμαχο σύνολο, που παίζει επιθετικά και δυσκολεύει κάθε αντίπαλο, παρά την προβληματική ανασταλτική της λειτουργία. Υπάρχουν συνθήκες να δούμε θεαματικό ματς και να επιβεβαιωθούν Over 2,5 και G/G, σε απόδοση 2.37.

Βρείτε εδώ: Έλα στο telegram του Foxbet για ψαγμένα προγνωστικά και πολλά ταμεία με ένα κλικ»

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.