Άφωνο το κοινό από το Ρεσιτάλ κιθάρας του Μανώλη Παπασπανού μέλος του Σύλλογος Φίλων Μουσικής «Βελβεντινές Φωνές»



 

Την Κυριακή, 9 Απριλίου 2023 το απόγευμα, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Βελβεντού ο Μανώλης Παπασπανός, μέλος του συλλόγου μας, έδωσε ρεσιτάλ κιθάρας.

Ήταν μια ιδιαίτερη εκδήλωση που  πλαισιώθηκε από αρκετό κόσμο, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες. Ο Μανώλης, σαν δεξιοτέχνης στην κιθάρα, άφησε άφωνο το κοινό με τις ικανότητές του. Αν και είναι 19 ετών, νέο παλικάρι, δεν είχε σε τίποτε να ζηλέψει τους μεγάλους δεξιοτέχνες στο είδος τους. Πρόσφατα, μάλιστα, στις 25 Νοεμβρίου 2022 πήρε μέρος με το σύλλογό μας στον 4ο  Πανελλήνιο  Διαγωνισμό Μουσικής, Βραβεία «Δημήτρης Μητρόπουλος», που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, όπου απέσπασε το δεύτερο βραβείο – αργυρό μετάλλιο  στην κιθάρα.

Μας ταξίδεψε στον υπέροχο κόσμο της μουσικής. Ερμήνευσε εννέα μουσικά κομμάτια, ξένων και Ελλήνων συνθετών. Ο κόσμος παρακολουθούσε με μεγάλη προσοχή το Μανώλη που τα δάχτυλά του κυλούσαν σαν γάργαρο νερό πάνω στις χορδές της κιθάρας δίνοντας υπέροχες μελωδίες.

Μανώλη, σε ευχαριστούμε γι’ αυτό το ταξίδι που μας χάρισες στον υπέροχο κόσμο της μουσικής. Ο σύλλογός μας θα βρίσκεται σταθερά στο πλευρό σου, θα σε ενισχύει σ’ αυτήν την προσπάθεια που κάνεις. Έχεις τη ζωή μπροστά σου κι ο δρόμος σου είναι ανοιχτός. Αποτελείς και τη μεγάλη ελπίδα μας για το αύριο. Πολλά συγχαρητήρια και στο δάσκαλό σου Λάσπα Βασίλη που σου δίδαξε κιθάρα και  κάνει εξαιρετική δουλειά στο σύλλογό μας.

Σου ευχόμαστε πάντα επιτυχίες.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ του συλλόγου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.