Συγχαρητήρια επιστολή του ΤΕΕ/ΤΔΜ στον Πρύτανη και στους Αντιπρυτάνεις του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

 

Αξιότιμε κ. Πρύτανη,

Με την επιστολή αυτή εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την επανεκλογή σας στη θέση του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Θα θέλαμε επίσης να εκφράσουμε τα συγχαρητήριά μας στους συνεργάτες σας, τους Αντιπρυτάνεις του Ιδρύματος, και να ευχηθούμε καλή δύναμη και επιτυχία στα καθήκοντά τους.

Τα ελληνικά δημόσια Πανεπιστήμια αντιμετωπίζουν σήμερα σημαντικές προκλήσεις και απαιτείται όραμα και μεγάλη προσπάθεια για να καταφέρουν να ανταποκριθούν στον σύγχρονο ρόλο τους. Ειδικά στη Δυτική Μακεδονία, που αντιμετωπίζει την πρόκληση της αλλαγής του παραγωγικού μοντέλου, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, κάτω από δύσκολες συνθήκες, με την αναγνωρισμένη επιστημονική του κατάρτιση, την επιτυχημένη ακαδημαϊκή πορεία του, καθώς και την πλήρης γνώση των ζητημάτων που αντιμετωπίζει η περιοχή, προσδίδει στη Δυτική Μακεδονία ιδιαίτερη αξία και αποδεικνύει ότι αποτελεί γι’ αυτήν τον σημαντικότερο, ίσως, πυλώνα ανάπτυξης.

Με την αξιοπιστία, υπευθυνότητα και σοβαρότητα που σας διακρίνει, ευχόμαστε να έχετε πάντα επιτυχίες στο έργο σας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.