Ποντάρισμα στο 2.37 της ΑΕΚ και στη «μοιρασιά» της Λεωφόρου



«Φωτιά» η 4η αγωνιστική της Stoiximan Σούπερ Λιγκ, με ντέρμπι «αιωνίων» κρίσιμο για τον τίτλο και την ΑΕΚ να καραδοκεί για να αξιοποιήσει το αποτέλεσμα, υποδεχόμενη τον Άρη.

109. ΑΕΚ – Άρης (18:00)

Με ψυχολογία η ΑΕΚ, μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ισοβαθμεί στην κορυφή με τον Παναθηναϊκό, σημαντικές οι απουσίες των Μουκουντί και Άμραμπατ. Ο Άρης δεν είναι στα καλύτερά του, έχει συλλέξει μόλις έναν βαθμό σε τρεις αγώνες της διαδικασίας, ενώ έχει χάσει ήδη δύο φορές φέτος από την ΑΕΚ, χωρίς να σκοράρει.

➥ Χαμηλά ο «άσος», ανεβαίνει στο εξαιρετικό 2.37 αν ζητήσουμε και 6 κόρνερ της Ένωσης.

Διαβάστε εδώ: Αναλυτική αξιολόγηση του bet365 casino live

111. Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (21:00)

Σε θέση ισχύος ο Παναθηναϊκός, που ξεπέρασε το νωθρό ξεκίνημα στα πλέι οφ, επικρατώντας 1-0 του Άρη. Βελτιώθηκε η ψυχολογία στον Ολυμπιακό μετά το 3-1 επί του ΠΑΟΚ και -κυρίως- την εμφάνιση των «ερυθρόλευκων» στο πρώτο ματς μετά τη φυγή του προπονητή Μίτσελ (συνεχίζει ο Ανιγκό στον πάγκο).

➥Λεπτές οι ισορροπίες, ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και στα δύο μεταξύ τους στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ωστόσο αμφότερα έληξαν ισόπαλα. Το ίδιο βλέπουμε να συμβαίνει κι απόψε, ποντάρουμε στο 3.23.

Eπίσης: Έλα στο telegram για προγνωστικά, ψαγμένα άρθρα και πολλά ταμεία με ένα «κλικ»!

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.