Αφού δε μας βγήκε με το φανάρι στη γέφυρα των Σερβίων, τώρα τρέχουμε και δε φτάνουμε, τον Οκτώβρη έρχονται εκλογές! -Του Χάρη Κάτανα



 

Τρισήμιση χρόνια πολιτικής αδιαφορίας από την περιφερειακή αρχή. Τρισήμιση χρόνια χαμένα, με δικαιολογία πως μεριμνήσαμε και βάλαμε το φανάρι στη Γέφυρα Σερβίων.

Και τώρα τρέχουμε…! Να φτιάξουμε τους δρόμους προς Κοζάνη, να μπαλώσουμε τη γέφυρα, να βρούμε τις λύσεις ώστε ο τοπικός πληθυσμός να έχει την υγειονομική περίθαλψη που δικαιούται, τα παιδιά να πάνε σχολείο καθημερινά χωρίς να κάνουν ταξίδι μιας και πλέον ώρας, να βρούμε τον τρόπο ώστε οι επιχειρήσεις να αποζημιωθούν γιατί τα κόστη μεταφοράς πήραν την ανιούσα, γιατί κανείς δεν επισκέπτεται τα καταστήματα εστίασης στο Βελβεντό και τα Σέρβια, καθώς η βόλτα έχει γίνει ταξίδι πλέον.. και μάλιστα με πολλαπλούς κινδύνους στη διαδρομή.

Η κοινωνία απαιτεί σοβαρές και άμεσες λύσεις! Απαιτεί επίσης και απαντήσεις στα ερωτήματα που δημιουργούνται.

Γιατί ενώ τοποθετήθηκε το φανάρι, (άρα προκύπτει και η παραδοχή και η πολιτική ευθύνη του προβλήματος στη Γέφυρα Σερβίων) πριν από τρισήμιση χρόνια, δεν έγινε απολύτως τίποτα σε σχέση με το εναλλακτικές διαδρομές προς Κοζάνη και την επισκευή της Γέφυρας, γιατί δεν ενημερώθηκε η Κυβέρνηση και το αρμόδιο υπουργείο από την περιφερειακή αρχή πριν από τρισήμιση χρόνια ώστε να επιλύσει στο σωστό χρόνο και με το σωστό τρόπο το σοβαρό πρόβλημα της γέφυρας ώστε να αποφευχθεί η τρομερή αυτή ταλαιπωρία της τοπικής κοινωνίας;

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.