Έγκλημα στη Χαλκηδόνα: Ταυτοποιήθηκε ως δράστης ο 34χρονος γιος της – Σε εξέλιξη οι έρευνες



 

Ταυτοποιήθηκε ως δολοφόνος, της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή σε αυτοκίνητο, ο 34χρονος γιος της.

 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 71χρονης, στην περιοχή της Χαλκηδόνας, στη Θεσσαλονίκη.

Ο 34χρονος γιος σύμφωνα με την Αστυνομία είναι ο δράστης δολοφονίας 71χρονης γυναίκας στην Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης, η σορός της οποίας βρέθηκε το πρωί μέσα σε ΙΧ αυτοκίνητο.

Ο φερόμενος ως δράστης αναζητείται, ενώ τα αίτια που τον ώθησαν στο φονικό δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά. Η ηλικιωμένη είχε εντοπιστεί νεκρή, καθισμένη στη θέση του συνοδηγού, φέροντας τραύμα στο κεφάλι από κυνηγετικό όπλο. Περίοικοι βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα και ενημέρωσαν την Άμεση Δράση της ΕΛΑΣ.

Από τα πρώτα στοιχεία που συγκέντρωσε η Αστυνομία διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο περί εγκληματικής ενέργειας, οπότε οι έρευνες ανατέθηκαν στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα voria.gr, το θύμα πυροβολήθηκε με καραμπίνα από τόσο κοντινή απόσταση που το κρανίο της 71χρονης γυναίκας κονιορτοποιήθηκε.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν νωρίτερα έρευνες στο σπίτι του 34χρονου που βρίσκεται στην περιοχή της Χαλκηδόνας. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι οικονομικοί λόγοι είναι η πιθανότερη αιτία του εγκλήματος.

realnews.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.