Τρία νέα πρόσωπα στον συνδυασμό ‘Μαζί για την Κοζάνη’

 

 

Υποψήφια: Ελντιάνα (Ντιάνα) Βράπι

Ονομάζομαι Ελντιάνα (Ντιάνα) Βράπι. Γεννήθηκα το 1999 στην Αλβανία και συγκεκριμένα στο Μπεράτι. Από το 2003 ζω μόνιμα στην Ελλάδα όπου και το 2017 έλαβα την Ελληνική υπηκοότητα. Μεγάλωσα, σπούδασα, εργάζομαι και ζω μόνιμα στην Κοζάνη.
Το 2016 πήρα πτυχίο ηλεκτρονικών υπολογιστών στην Ισπανία.
Από το 2018 έως το 2021 σπούδασα βοηθός μαιευτικής.
Με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη Κοκκαλιάρη και κοινό μας χαρακτηριστικό την αγάπη για τον τόπο μας, τις αξίες και τις αρχές μας, σας καλώ όλους και όλες να πορευτούμε ΜΑΖΙ στον αγώνα που ξεκινάμε. Όλοι ΜΑΖΙ μπορούμε να βοηθήσουμε τον τόπο μας να εξελιχθεί και να γίνει ένας δήμος πρότυπο με αξιοκρατία και κοινωνική αλληλεγγύη.
Δηλώνω, λοιπόν, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη “ΜΑΖΙ για την Κοζάνη” για να δώσουμε στον τόπο μας ότι αξίζει.
Υποψήφιος: Δημήτριος Βέργος
Ονομάζομαι Δημήτριος Βέργος του Νικολάου και της Ευαγγελίας. Έχω γεννηθεί στην Κοζάνη το 1980 και είμαι μόνιμος κάτοικος Βατερού. Είμαι πατέρας ενός αγοριού 5 ετών και ως γονέας μονογονεϊκής οικογένειας έχω μάθει να δίνω μάχες σε επαγγελματικό και σε προσωπικό επίπεδο ώστε να αντιμετωπίζω τις καθημερινές δυσκολίες.
Έχω τελειώσει την σχολή του ΟΑΕΔ της Κοζάνης με ειδικότητα ηλεκτροτεχνίτη-ηλεκτρολόγου. Από το 2004 διατηρώ επιχείρηση με έδρα το Βατερό ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων.
Από το 2010 έως το 2016 έχω διατελέσει μέλος του Φυσιολατρικού Συλλόγου Βατερού.
Από το 2011 έως το 2016 έχω διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ποδοσφαιρικής ομάδας Εθνικός Βατερού.
Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά του χωριού μου στις επικείμενες δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος στην δημοτική κοινότητα Βατερού με την παράταξη Μαζί για την ΚΟΖΑΝΗ και υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη Κοκκαλιάρη, γιατί αγαπώ τον τόπο μου και πιστεύω ότι ΜΑΖΙ αξίζουμε ένα καλύτερο αύριο!
Για αυτό και αποφάσισα να πω ένα μεγάλο ΝΑΙ στην πρόσκληση του υποψηφίου Δημάρχου Γιάννη Κοκκαλιάρη και να πορευτώ στο πλάι του. Θέλω να παλέψω ΜΑΖΙ με εσάς για το καλό του ευλογημένου αυτού τόπου. Ως νέος, για το μέλλον δικαιούμαι αν όχι υποχρεούμαι, να ΔΡΑΣΩ ΣΗΜΕΡΑ, χωρίς καμία άλλη καθυστέρηση. Υπόσχομαι πως με την ψήφο σας, θα κάνω τα πιστεύω και τα θέλω μας αφετηρία προσφοράς με μόνη κατεύθυνση τη πρόοδο και την ανάπτυξη του Δήμου μας.
Υποψήφια: Κεντεποζίδου Αλεξάνδρα
Ονομάζομαι Κεντεποζίδου Αλεξάνδρα του Ευάγγελου και της Μαρίας. Είμαι το τρίτο παιδί της οικογένειας και έχω αλλά δυο αδέρφια τον Πλούταρχο και τον Εφραίμ. Γεννήθηκα στην Κοζάνη και ζω από τότε έως σήμερα στο αγαπημένο μου Βατερό.
Έχω διατελέσει γενική γραμματέας στον Πολιτιστικό Σύλλογο Βατερού από το 2019 έως 2022.
Αποφάσισα να είμαι υποψήφια στην τοπική κοινότητα Βατερού με τον υποψήφιο Δήμαρχο Κοζάνης Γιάννη Κοκκαλιάρη.
Είμαι βέβαιη ότι η δημοτική παράταξή μπορεί να ανταπεξέλθει στις επικρατούσες δύσκολες συνθήκες και να επανεκκινήσει την προσπάθεια για τη δημιουργία ενός καλύτερου αναπτυξιακού περιβάλλοντος που έχει ανάγκη ο τόπος μας με φιλικό και κοινωνικό πρόσωπο, το οποίο αποτελεί το κοινό όραμα όσων συμμετέχουμε στην παράταξη αυτή.
Για να αρχίσει μία νέα εποχή ανανέωσης, αφήνοντας πίσω όλες τις διαφωνίες που μας χωρίζουν.
Σας ζητώ να πορευτούμε προς το μέλλον που μας θέλει ΜΑΖΙ, με πάθος, όραμα και επιμονή.
ΜΕ όλους και όλες, ΓΙΑ όλους και όλες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.