Ζαχαροπλαστείο “Γαρδένια” : Ξυπνάει γλυκές αναμνήσεις – Νηστίσιμα τριγωνάκια με κρέμα αμυγδάλου – Συνταγές μισού αιώνα!



Η ιστορία της “Γαρδένιας” ξεκινά το 1974, όταν η οικογένεια Σισμάνογλου ξεκίνησε την ενασχόλησή της με την ζαχαροπλαστική και δημιούργησε το κατάστημα στο κέντρο της Κοζάνης.

Το μυστικό για τις γλυκές αλχημείες που δημιουργούνται στο εργαστήριο της Γαρδένιας είναι οι πρώτες ύλες, η γνώση, η εμπειρία και η αγάπη να προσφέρει ένα γλυκό που θα ξυπνήσει όμορφες αναμνήσεις.

Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι πως όλα τα προϊόντα του είναι χειροποίητα, με συνταγές παραδοσιακές που μένουν αναλλοίωτες στο χρόνο, αλλά και η εξέλιξη του στις καινοτόμες τεχνικές ζαχαροπλαστικής.

Δοκιμάστε το εκπληκτικό νηστίσιμο τριγωνάκι με κρέμα αμυγδάλου, μια μοναδική συνταγή που αλλού δεν θα βρείτε πουθενά.—

Για την περίοδο της νηστείας μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε σαραγλί, κανταΐφι, φοινίκια, Κοζανίτικα σαλιάρια, Σιατιστινά σαλιάρια, μπισκότα, διάφορα τυλιχτά, σοκολατάκια, ατομικά γλυκά και νηστίσιμες τούρτες.

Αν ψάχνεις αυθεντικό τσουρέκι, αφράτο και μυρωδάτο, κάνε μια βόλτα στο κέντρο της πόλης και η μυρωδιά από το μαχλέπι θα σε οδηγήσει κατευθείαν στο ζαχαροπλαστείο ‘‘Γαρδένια’’.

Εκεί θα βρεις το πιο αφράτο και κορδονάτο τσουρέκι με ή χωρίς επικάλυψη σοκολάτας, σε σχήμα ίσιας πλεξίδας ή στρογγυλό.

Τσουρέκια με αυθεντική παραδοσιακή συνταγή που γίνονται ανάρπαστα.

Ζαχαροπλαστείο Γαρδένια

Βαλταδώρων 2 Κοζάνη

Τηλέφωνα 24610 32249 και 6978861357

Facebook: ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΓΑΡΔΕΝΙΑ

Instagram: zaxaroplasteio_gardenia

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.