Προγνωστικά στοίχηματος – Η βιομηχανία του online πονταρίσματος που υπόσχεται πολλά



Σήμερα, ο τζόγος είναι πολύ δημοφιλής και οι παίκτες στρέφονται όλο και περισσότερο σε διαδικτυακούς ιστότοπους στοιχημάτων για να περάσουν το χρόνο τους ευχάριστα. Το στοίχημα έχει μακρά παράδοση στην χώρα μας, όπου συναντιέται για πρώτη φορά και στην ελληνική μυθολογία όταν οι θεοί έβαζαν κλήρο καθώς χώριζαν το σύμπαν. Με την ψηφιακή επανάσταση σε πλήρη εξέλιξη και με το ξεμπλοκάρισμα της κυβερνητικής νομοθεσίας για τα τυχερά παιχνίδια, η βιομηχανία αθλητικών στοιχημάτων υφίσταται δυναμικούς μετασχηματισμούς τα τελευταία χρόνια. Ως συνέπεια η δημοτικότητα των online παιχνιδιών θα έχει παγκόσμιο αντίκτυπο. Τα έσοδα πολλών κορυφαίων εταιρειών αθλητικών στοιχημάτων στον κόσμο αυξάνονται επίσης σημαντικά χρόνο με το χρόνο. Σήμερα, το αθλητικό στοίχημα έχει γίνει μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες βιομηχανίες σε όλο τον κόσμο, προσφέροντας τεράστιες δυνατότητες για τους παίκτες στοιχημάτων. Μερικά από τα δημοφιλή παιχνίδια για αθλητικά στοιχήματα περιλαμβάνουν ιπποδρομίες, ποδόσφαιρο, τένις, μπάσκετ, μπειζμπολ κ.α. Ο παγκόσμιος τομέας αθλητικών στοιχημάτων κατέχει το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στη συνολική βιομηχανία διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών, αντιπροσωπεύοντας περισσότερο από το 40% της παγκόσμιας αγοράς εσόδων από τα τυχερά παιχνίδια. Σύμφωνα με τους οικονομικούς αναλυτές, η αγορά αθλητικών στοιχημάτων θα αναπτυχθεί τόσο πολύ  που αναμένεται να φτάσει τα 370 δισεκατομμύρια δολάρια έως το τέλος του 2023. 

 

Παρακάτω Θα αναλύσουμε τα οκτώ πιο δυνατά σημεία των διαδικτυακών χώρο στοιχημάτων. Χωρίς να περιοριστούμε μόνο σε μία επιλογή, μιας και αρκετοί “παίκτες” μπορούν να φέρουν διαφορετικές εμπειρίες στο τραπέζι.  Η έρευνα των εταιρειών στοιχημάτων δεν είναι εύκολη δουλειά, γι’ αυτό έχουμε δημιουργήσει μια λίστα για να μπορείτε να ξεκαθαρίσετε καλύτερα που κάποιες υπερέχουν και που μειονεκτούν. Αυτό θα σας επιτρέψει να ταξινομήσετε όλα τα bookmakers που είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα και να διαβάσετε τις κριτικές τους.

 

Τα κριτήρια που εξετάζονται ειναι: 

  1. Η φιλική σχεδίαση του ιστότοπου και η γλωσσική κάλυψη όπως και η επικοινωνία με τον πελάτη.
  2. Μέθοδοι πληρωμής θα το ποντάρισμα και την εξαργύρωση κερδών.
  3. Αποδόσεις και γκανιότα
  4. Πληθώρα αθλημάτων για online στοίχημα και άλλων προϊόντων 
  5. Ζωντανή μετάδοση με στοίχημα
  6. Προσφορές στους παίκτες κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού
  7. Άλλες υπηρεσίες που διαθέτει η ιστοσελίδα. 
  8. Eφαρμογή για κινητό

 

Με βάση τους παραπάνω παράγοντες η κατάταξη στην πρώτη δεκάδα είχες ως εξής:

 

  • Pamestoixima.gr 9.4
  • Stoiximan 9.2
  • Bwin 9.1
  • Novibet 9
  • Vitsabet 8.9
  • Sportingbet 8.6
  • Fonbet 8.6
  • Bet365 8.5
  • Betshop 8.3
  • Betsson 8.2 

 

Προφανώς με την πρώτη ματιά θα μπορούσε να πει κάποιος ότι για προγνωστικά πάμε στοίχημα. Αυτό που κάνει τη συγκεκριμένη πλατφόρμα να ξεχωρίζει είναι υψηλές αποδόσεις και τα bonus όπως και η Μεγάλη επιλογή σε αθλήματα. Διαθέτει live Casino, virtual Sports,  e-sports. Απίστευτη εμπειρία με το live Betting ακόμα και στο αυστραλέζικο τένις. H Γκανιότα έχει prematch που αγγίζει το 6%. Οι προσφορές, η εξυπηρέτηση πελατών και η πολύγλωσση σχεδίαση της ιστοσελίδας, την φέρνουν στην κορυφή σε σχέση με άλλες στοιχηματικές εταιρίες. Το σημαντικότερο από όλα είναι ότι μπορείς εύκολα να ποντάρεις και να βγάζεις τα κέρδη σου ανά πάσα ώρα και στιγμή χωρίς προβλήματα σε καθυστερήσεις και αναμονές.

 

Πολύ σημαντικό είναι η εταιρεία στοιχημάτων που θα επιλέξεις, να έχει αρκετούς τρόπους πληρωμής, έτσι ώστε να μην υπάρχουν κρυφές χρεώσεις, στις συναλλαγές και η εξυπηρέτηση πελατών, να μπορεί να σου λύση οποιαδήποτε απορία  σχετικά με τυχόν πρόβλημα που θα συναντήσεις στις πληρωμές.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.