1ο Δημοτικό Σχολείο Μουρικίου: Ευχαριστήριο συμμετοχής στα τελικά της εκπαιδευτικής ρομποτικής



 

 

Οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μουρικίου ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο Εορδαίας κ. Παναγιώτη Πλακεντά και τη Σχολική Επιτροπή του Δήμου Εορδαίας για την ηθική και υλική συμπαράσταση στην προσπάθεια των μαθητών μας να εκπροσωπήσουν τον τόπο μας στα τελικά του Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής της WRO “H πόλη που ονειρεύομαι: Smart City”.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του Κολεγίου Αθηνών την Κυριακή 26 Μαρτίου 2023 υπό την αιγίδα της Προέδρου της Δημοκρατίας και της ΚΕΔΕ. Οι μαθητές της Δ΄ τάξης του Σχολείου μας με τα ρομποτάκια τους, με προπονήτρια τη δασκάλα τους Μαρία Γούλα, έχοντας κατακτήσει την πρόκριση στον περιφερειακό διαγωνισμό της Δυτικής Μακεδονίας, συμμετείχαν στην κατηγορία “ποδόσφαιρο 2X2”και κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τον ημιτελικό της διοργάνωσης. Τις ομάδες μας συγκροτούσαν οι παρακάτω μαθητές:

  • Υπερίωνες: Κόλλια Χαρά, Σαουλίδης Κωνσταντίνος, Παπουλίδης Νικόλαος.
  • Απίθανοι: Μελανίδου Ελένη, Πελτέκη Βασιλική, Ξεσφίγγη Ελευθερία.
  • Κεραυνοί: Βλάχος Στυλιανός, Φίλιος Νικόλαος, Γκόλη Αγάπη.

Οι μαθητές επέστρεψαν από τον διαγωνισμό με πολύτιμα αποθέματα πραγματικής εμπειρίας επίλυσης προβλημάτων και με την ικανοποίηση της συμμετοχής σε ένα κοινωνικό γεγονός πανελλήνιας εμβέλειας.

 

Ο Διευθυντής του Σχολείου                  Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων

Θέμης Απατσίδης                                         Γιάννης Πέϊτσης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.