Εξιχνιάστηκαν 15 περιπτώσεις κλοπών από την Ασφάλεια Εορδαίας- Συνελήφθησαν δύο άτομα ενώ ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία και τρίτου



 

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας -15- περιπτώσεις κλοπών (-9- τετελεσμένες και -6- σε απόπειρα), καθώς και -1- περίπτωση φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, πράξεις που διαπράχθηκαν το μήνα Μάρτιο του τρέχοντος έτους, σε -3- Δ.Χ. Λεωφορεία στην Πτολεμαΐδα, για τις οποίες συνελήφθησαν χθες (27-03-2023) το βράδυ στην Πτολεμαΐδα, -2- ημεδαποί, ένας 18χρονος και ένας ανήλικος. Επιπλέον, για τις υποθέσεις αυτές, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία και ενός 20χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.

Ειδικότερα, έπειτα από ενδελεχή έρευνα, αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, διαπιστώθηκε ότι, οι προαναφερόμενοι ημεδαποί από κοινού, διέπραξαν κατά το χρονικό διάστημα από 08 έως 27-03-2023, -9- κλοπές και -6- απόπειρες κλοπών από -3- Δ.Χ. Λεωφορεία, αφαιρώντας από αυτά χρηματικά ποσά, ενώ προκάλεσαν φθορές σε ένα από αυτά.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Εορδαίας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα υποβληθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.