“Διαμόρφωσις”: Ευκαιρία εκπαίδευσης στη Γερμανία για νέους/νέες 18-27 ετών στο πλαίσιο υλοποίησης Προγραμμάτων Erasmus +



 

 

Ο Οργανισμός Καινοτομίας για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη «Διαμόρφωσις», Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση με έδρα την Καστοριά, ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο υλοποίησης των Προγραμμάτων Κινητικότητας Νέων Erasmus+:
1. Responsible Access to Media (REAM) και
2. Gender Equality Literacy (GENEQUITY) προσφέρει σε δέκα (10) νέους/νέες, 18 έως 27 ετών, με ελληνική υπηκοότητα τη δυνατότητα εκπαίδευσης στα ειδικά διαμορφωμένα Προγράμματα με την ανωτέρω θεματολογία (5 ανά Πρόγραμμα).
Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στην πόλη Göppingen της Γερμανίας, στο χρονικό διάστημα από 01/06/2023 έως και 15/06/2023. Η πόλη Göppingen βρίσκεται στο νότιο τμήμα της Γερμανίας, κοντά στη Στουτγκάρδη.
Για τους/τις συμμετέχοντες/ουσες στα εκπαιδευτικά προγράμματα προβλέπεται η οικονομική κάλυψη των εξόδων διαμονής (Ξενοδοχείο Holiday Inn Express), διατροφής και ταξιδίου (μέχρι 275 ευρώ για μετακίνηση με αεροπλάνο και μέχρι 320 ευρώ για μετακίνηση με τρένο ή λεωφορείο).
Μετά την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος, θα χορηγηθεί στους/στις συμμετέχοντες/ουσες η σχετική Erasmus+ βεβαίωση.
Στις δράσεις συμμετέχουν νέοι/νέες από:
1. Responsible Access to Media (REAM):
Γερμανία, Ελλάδα, Κύπρο, Ουγγαρία, Ρουμανία και Τουρκία και
2. Gender Equality Literacy (GENEQUITY):
Γερμανία, Ελλάδα, Ολλανδία, Ουγγαρία και Σλοβενία
Η γλώσσα υλοποίησης των εκπαιδευτικών προγραμμάτων είναι η Αγγλική και προϋπόθεση συμμετοχής αποτελεί η καλή γνώση της (επίπεδου Β2 τουλάχιστον).
Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση στη διεύθυνση:
1. Για το Πρόγραμμα Responsible Access to Media (REAM): https://forms.gle/htfBnReajMdx5REV9
2. Για το Πρόγραμμα Gender Equality Literacy (GENEQUITY): https://forms.gle/7J1qJEwHNLgAVN48A Οι αιτήσεις υποβάλλονται μέχρι 30/04/2023.
Περισσότερες πληροφορίες:
1. Responsible Access to Media (REAM): https://t.ly/_QHn

2. Gender Equality Literacy (GENEQUITY): https://t.ly/-DJc

και info@diamorfosis.eu

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.