Νέα διακοπή στη δίκη για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στόχος της έφεσης του γυναικοκτόνου να σπάσει τα ισόβια



 

Διεκόπη για ακόμα μία φορά η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας. Ο γυναικοκτόνος αναμένεται να καθίσει στο εδώλιο στις 24 Απριλίου.

Ο 34χρονος κατηγορούμενος για την εν ψυχρώ δολοφονία της 20χρονης συζύγου του Καρολάιν Κράουτς και την θανάτωση του κουταβιού τους, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νέρα στις 11 Μαΐου 2021, έφθασε συνοδεία της αστυνομίας στο Εφετείο λίγο πριν τις 8.30.

Σύμφωνα με το dikastiko.gr, στη σημερινή διαδικασία ο ίδιος ο κατηγορούμενος ανακοίνωσε πως μετά την παραίτηση της δικηγόρου του τον αναλαμβάνει ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, ο δικηγόρος που τον εκπροσωπούσε και πρωτόδικα δηλαδή. Ωστόσο δεν μπορούσε να παραστεί σήμερα κι έτσι η δίκη διεκόπη.

Από τη διαδικασία ο κρατούμενος των φυλακών Μαλανδρίνου κατηγορούμενος, προσδοκά να σπάσει την πρωτόδικη ποινή και να φύγει από το Εφετείο χωρίς να έχει ακούσει και πάλι απόφαση για ισόβια κάθειρξη.

ethnos.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.