Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες επισκευής της πρώτης φάσης αποκατάστασης των σοβαρών ζημιών της υψηλής γέφυρας Σερβίων – Δείτε φωτογραφίες

Από το προφίλ του Γ. Κασαπίδη στο fb:

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εργασίες επισκευής της πρώτης φάσης αποκατάστασης των σοβαρών ζημιών της υψηλής γέφυρας Σερβίων.

Ενισχύθηκε τοπικά το σημείο με τη μεγάλη ρωγμή του 6ου προβόλου με οπλισμό και ενέματα με χρήση ειδικών υλικών και για την προστασία των τενόντων.

Προχωράμε στη δεύτερη και πιο δύσκολη φάση των επισκευών ενώ ταυτόχρονα ξεκινά η επιθεώρηση όλων των τενόντων της γέφυρας στο κρίσιμο τμήμα της προβολοδόμησης.

Συμφωνα με τους τεχνικούς συμβούλους και την αρμόδια διεύθυνση, είμαστε εντός του χρονικού προγραμματισμού των δύο μηνών για την ολοκλήρωση της επισκευής, με τον όρο ότι δεν θα εντοπιστεί άλλη σημαντική ζημιά που θα χρειαστεί περαιτέρω χρόνο για την επισκευή.

 

4 σχόλια στο άρθρο “Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες επισκευής της πρώτης φάσης αποκατάστασης των σοβαρών ζημιών της υψηλής γέφυρας Σερβίων – Δείτε φωτογραφίες

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.