Ο απόλυτος οδηγός για να κάνετε ένα πάρτι ταινιών στην αυλή σας



Λαχταράτε τις μέρες του καλοκαιριού που θα μπορούσατε να πάτε σε μια ταινία με αυτοκίνητο; Μπορείτε να αφήσετε την άνεση της αυλής σας για να παρακολουθήσετε μια ταινία κάτω από τα αστέρια με τους φίλους και την οικογένειά σας όταν φιλοξενείτε μια εκδήλωση κινηματογράφου στην πίσω αυλή. Μάθετε τις λεπτομέρειες της φιλοξενίας μιας κινηματογραφικής βραδιάς στην άνεση του κήπου σας.

Θέμα

Σε ποιο βαθμό θέλετε να προσαρμόσετε το πάρτι; Οι βραδιές ταινιών στην πίσω αυλή είναι ιδανικές για κάθε περίσταση, συμπεριλαμβανομένων ημερομηνιών επετείου, πάρτι γενεθλίων, οικογενειακών συγκεντρώσεων και πάρτι αποφοίτησης. Το να μετατρέψετε μια τυπική οικογενειακή βραδιά ταινιών σε μια βραδιά ταινιών σε εξωτερικούς χώρους με μια φουσκωτή οθόνη είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ανανεώσετε τα πράγματα.

Ποιανού ταινία να δούμε;

Μπορείτε να επιλέξετε μια καλή ταινία αφού καταλήξετε στο θέμα, τη λίστα συμμετεχόντων και την τοποθεσία της εκδήλωσης. Σε περιπτώσεις γενεθλίων ή πάρτι αποφοίτησης, θα πρέπει να επιτρέπεται στον τιμώμενο να επιλέξει την ταινία που θα παρακολουθήσει. Πάρτε μια συγκινητική ταινία για να παρακολουθήσετε μαζί σε μια ειδική περίσταση. Φροντίστε να διαλέξετε μια ταινία φιλική προς τα παιδιά για τη βραδιά ταινιών στο αίθριο, αν προσκαλέσετε μικρούς θεατές.

Εξοπλισμός

Μετά την επιλογή μιας ταινίας, πρέπει να αναπτυχθεί ένας προϋπολογισμός παραγωγής και να επικοινωνήσετε με μια εταιρεία ταινιών εξωτερικού χώρου. Το πελατολόγιο πολλών εταιρειών παραγωγής οπτικοακουστικών μέσων είναι εξίσου ποικίλο, από εκείνους που θέλουν να διοργανώσουν μια μικρή εκδήλωση στο σπίτι μέχρι εκείνους που χρειάζονται τεράστιες φουσκωτές οθόνες ταινιών για να φιλοξενήσουν χιλιάδες επισκέπτες.

Εάν σχεδιάζετε μια βραδιά ταινίας στην πίσω αυλή, βεβαιωθείτε ότι η εταιρεία παραγωγής υπαίθριου κινηματογράφου που θα επιλέξετε έχει οθόνη κατάλληλου μεγέθους. Η εταιρεία θα πρέπει να παρέχει έναν προβολέα και συστήματα ήχου, όπως σε ένα drive-in ή κινηματογράφο, έτσι ώστε η κινηματογραφική σας βραδιά να είναι όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη και ξεκούραστη. Μπορείτε να αποφασίσετε μετά την ταινία να κάνετε άλλες δραστηριότητες, όπως να παίξετε στοιχημα live NetBet πριν τη διασπορά.

Τροφή

Το να έχεις μια βραδιά σινεμά χωρίς σνακ δεν είναι το ίδιο. Υπάρχουν μερικά μονοπάτια ανοιχτά για εσάς. Φτιάξτε το γόητο και ζητήστε από όλους να φέρουν το αγαπημένο τους σνακ ταινιών για να μοιραστούν ή να προσφέρουν σνακ και ένα ελαφρύ δείπνο όπως ποπ κορν, χοτ ντογκ και καραμέλες κινηματογράφου.

Μπορείτε να νοικιάσετε μια μηχανή ποπ κορν ή μια βάση για χοτ ντογκ για να ολοκληρώσετε την εμπειρία σας στο θέατρο. Εξαρτάται από εσάς εάν τα σνακ είναι απλά ή αν θέλετε να εμπλουτίσετε λίγο τα πράγματα. Ετοιμάστε σοκολάτα για το “Charlie and the Chocolate Factory” ή κεφτεδάκια για το “Cloudy with a Chance of Meatballs”, για παράδειγμα.

Καθίσματα

Η διάταξη των νυχτερινών θέσεων της ταινίας μπορεί να ρυθμιστεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Οι κουβέρτες και τα φασόλια είναι εξαιρετικές επιλογές για τους νέους. Οι καρέκλες και τα μαλακά μαξιλάρια είναι πιο ελκυστικά στους ενήλικες. Μπορείτε να νοικιάσετε καρέκλες ή να ζητήσετε από τους επισκέπτες να φέρουν τις δικές τους, αν χρειάζεστε περισσότερες για όλους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξαπλώστρες ή άλλα χαμηλά καθίσματα, ώστε όλοι να μπορούν να δουν την οθόνη.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.