‘Μαμάτσειο’ Γ.Ν. Κοζάνης: Προμήθεια και εγκατάσταση ενός συγκροτήματος παραγωγής οξυγόνου ιατρικής χρήσης από συμπιεσμένο αέρα (Φωτογραφίες)

 

Το Γ.Ν. Κοζάνης «Μαμάτσειο», προέβη στην προμήθεια και εγκατάσταση ενός συγκροτήματος παραγωγής οξυγόνου ιατρικής χρήσης από συμπιεσμένο αέρα, με τη μέθοδο διαχωρισμού των συστατικών του ατμοσφαιρικού αέρα. Το εγκατασταθέν συγκρότημα αποτελείται από τρείς γραμμές παραγωγής, συνολικής ικανότητας παροχής 60 Nm3/h.

Σε περίπτωση αυξημένων αναγκών κάλυψης του Νοσοκομείου σε οξυγόνο, η παροχή του δύναται να πραγματοποιηθεί, τόσο ξεχωριστά όσο και συνδυαστικά, από το συγκρότημα παραγωγής και από τις υπάρχουσες δεξαμενές αποθήκευσης οξυγόνου ιατρικής χρήσης.

Η λειτουργία του εν λόγω συστήματος καθιστά το Νοσοκομείο αυτάρκες σε ιατρικό οξυγόνο, αναβαθμίζει περαιτέρω τον ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό του και υποστηρίζει την καθημερινή του λειτουργία.

  Από την Διοίκηση

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.