Οι τέσσερις νέοι υποψήφιοι του συνδυασμού ‘Μαζί για την Κοζάνη’



 

 

Υποψήφιος: Κοντός Παναγιώτης

 

Ονομάζομαι Κοντός Παναγιώτης του Ευάγγελου και της Παναγιώτας Βαϊσίδου. Κατάγομαι από την Ιστορική Έδρα του Δήμου Κοζάνης την Αιανή. Γεννήθηκα τον Νοέμβριο του 1998 στο Νταχάου της Γερμανίας.

Έζησα στην Αιανή έως τα 7 μου έτη, έκτοτε ζω και εργάζομαι στην Κοζάνη.

Σπούδασα στο Δ.ΙΕΚ Κοζάνης στο Τμήμα Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (chef) όπου κατέχω την πιστοποίηση της ειδικότητας μου και την πιστοποίηση ως Εκπαιδευτής Ενηλίκων του ΕΟΠΠΕΠ.

Η ενασχόληση μου με τα κοινά, άρχισε από πολύ νωρίς και συγκεκριμένα από το 2015 όπου και έγινα μέλος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ανέλαβα διάφορες θέσεις όπως, Συντονιστής Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης, μέλος του συντονιστικού της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης, σήμερα μέλος του συντονιστικού της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Ελίμειας και μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Κοζάνης.

Η απόφαση μου να τεθώ ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Γιάννη Κοκκαλιάρη, πάρθηκε διότι ήρθε η ώρα της πολιτικής αλλαγής, καθότι οι πολιτικές που εφαρμόζονται και οι αποφάσεις που λαμβάνονται για τον τόπο μας έχουν αρνητικό αντίκτυπο με αποτέλεσμα να ερημώσει η πόλη μας και τα χωριά μας που τόσο αγαπάμε!

ΜΑΖΙ για την Κοζάνη, να επαναφέρουμε την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, με προοπτικές για το μέλλον!

 

Υποψήφιος: Νικόλαος Γρίβας

Είμαι ο Νικόλαος Γρίβας, γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Κοζάνη, όπου και κατοικώ. Πατέρας μου είναι ο Αντώνιος Γρίβας δικηγόρος και πρώην Νομικός Σύμβουλος στην διεύθυνση πολεοδομίας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Μητέρα μου η Αφροδίτη Πολυχρονιάδου απόφοιτος της Νομικής Σχολής και συνταξιούχος του Δημοσίου. Η καταγωγή μου είναι από την Ελάτη Κοζάνης. Είμαι παντρεμένος με την Μαρίνα Κοπανίδου.

Είμαι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και παράλληλα ενεργό μέλος του Συλλόγου Μηχανικών ΕΕΤΕΜ.

Έχω Μεταπτυχιακές Σπουδές με ειδίκευση στη Μηχατρονική και απόφοιτος της Ανώτερης Σχολής Παιδαγωγικής & Τεχνολογικής Εκπαίδευσης.

Έχω συμμετάσχει σε συνέδρια και ημερίδες ως ομιλητής, με επιστέγασμα την διοργάνωση ημερίδας, με τίτλο πρόληψη και μέθοδοι αντιμετώπισης διαρροής ηλεκτρικού ρεύματος.

Διατηρώ τεχνικό γραφείο τα τελευταία πέντε χρόνια στην Κοζάνη.

Συμμετέχω ενεργά στην πολιτιστική και κοινωνική ζωή του τόπου μας, καθώς είμαι μέλος σε πολιτιστικούς συλλόγους.

Πήρα την απόφαση να συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Κοκκαλιάρη και την παράταξη “ΜΑΖΙ για την Κοζάνη” ώστε ο τόπος μας να αποκτήσει νέα προοπτική.

 

Υποψήφιος: Θωμάς (Μάκης) Αυλογιάρης

Ονομάζομαι Θωμάς (Μάκης) Αυλογιάρης του Νικολάου και της Θεοδώρας το γένος Τσαμπούρη, γεννήθηκα στις 24/9/1981 στην Κοζάνη οπού και κατοικώ, με καταγωγή από τη Βλάστη Εορδαίας.

Είμαι παντρεμένος με την Δήμητρα Αδαμοπούλου και έχω 2 παιδία 12 & 10 ετών, οπού φοιτούν στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης.

Είμαι πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός του ΑΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Από το 2002 εργάζομαι στον τομέα του αυτοκίνητου ως Τεχνικός Σύμβουλος. Είμαι ιδιωτικός υπάλληλος στην εταιρία εμπορίας αυτοκινήτων “Ιωαννίδης α.ε.’’. Παράλληλα εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας με την ειδικότητα του “Πραγματογνώμονα Τροχαίων Ατυχημάτων’’.

Μου αρέσει να εξελίσσομαι και να αποκτώ τεχνογνωσία με συνεχή εκπαίδευση και ενημέρωση στον τομέα του αυτοκίνητου, συμμετέχοντας σε σεμινάρια και αποκτώντας διακρίσεις σε πανελλήνιους διαγωνισμούς “Τεχνικών Συμβούλων’’.

Από το 1993 ήμουν αθλητής στον ιστορικό σύλλογο της πόλης μας “Εθνικός Κοζάνης’’ στο άθλημα της χειροσφαίρισης (Hand Ball), από το 2004 ως και το 2011 αγωνίστηκα στην Α2 Εθνική κατηγορία, στις ομάδες Α.Ο. Καστοριάς και Αρίων Πτολεμαΐδας. Το 2012 επέστρεψα στην ομάδα χειροσφαίρισης Α.Ο. Κοζάνης όπου και ολοκλήρωσα την αθλητική μου καριέρα.

Συμμετέχω με την οικογένεια μου στα δρόμενα της πόλης με τον “Πολιτιστικό Λαογραφικό Σύλλογο Κοζάνης Πήγάδ’ απ’ το Κεραμαργιό’’.

Έχοντας στο DNA μου την δημιουργικότητα και την ανάγκη για εξέλιξη, την όρεξη για καθημερινή δουλεία, το σθένος για την αντιμετώπιση και την λύση των καθημερινών προβλημάτων, την αγάπη για τον αθλητισμό, θέτω υποψηφιότητα με τον Γιάννη Κοκκαλιάρη “Μαζί για την Κοζάνη’’ για να βοηθήσω στην αντιμετώπιση των προβλημάτων και την εξέλιξη της πόλης μας.

Υποψήφιος: Αντωνιάδης Θεόδωρος

 

Ονομάζομαι Αντωνιάδης Θεόδωρος του Θεοφάνη και της Όλγας. Γεννήθηκα το 1975 στη Γερμανία και έχω καταγωγή από την Ακρινή Κοζάνης.

Εργάζομαι στην ΔΕΗ στη Μονάδα Πτολεμαΐδα V.

Το Δεκέμβριο του 2022 εκλέχθηκα στο ΣΟΠ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ Πτολεμαΐδα.

Από το Μάρτιο του 2023 έχω αναλάβει Πρόεδρος του ΣΟΠ.

Πήρα την απόφαση να κατέβω υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ώστε να ασχοληθώ ενεργά ως πολίτης της κοινωνίας με τα αυτοδιοικητικά του Δήμου Κοζάνης και να συστρατευτώ με τον υποψήφιο Δήμαρχο Κοζάνης Γιάννη Κοκκαλιάρη και την παράταξη “ΜΑΖΙ για την Κοζάνη” ώστε να κάνουνε τον τόπο μας καλύτερο.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.