Στις 8 καλύτερες διαιτητές της Ευρώπης πέρασε η κυρία Κουτρότσιου Αναστασία – Διεθνής Διαιτητής του Taekwondo



 

Μία ιδιαίτερα ευχάριστη είδηση για την αθλητική οικογένεια της ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ και δικαίωση πολλών ετών ταυτοχρόνως, η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εξετάσεων της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ταεκβοντό για τους επιτυχόντες διαιτητές, που θα βρεθούν στην μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού, στην ολυμπιάδα του 2024 στο Παρίσι.

Έπειτα από τρεις ημέρες απαιτητικών και πολυθεματικών εξετάσεων (γραπτών & πρακτικών) που διεξήγαγε η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ταεκβοντό στις Βρυξέλλες με την συμμετοχή 70 διεθνών διαιτητών από όλη την Ευρώπη, ανακοινώθηκαν οι 16 επιτυχόντες διαιτητές (8 άνδρες-8 γυναίκες) και μέσα σε αυτούς και η γυμνάστρια του συλλόγου μας κυρία Κουτρότσιου Αναστασία.

Το επόμενο στάδιο αξιολόγησης και τελευταίο, η συμμετοχή σε 3 έως 5 επίσημες διοργανώσεις του έτους, όπως το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2023, τα Grand Prix , κ.ά. όπου η επιτροπή της παγκόσμιας ομοσπονδίας θα βαθμολογήσει τους επιτυχόντες και θα καταλήξει στους 26 διαιτητές παγκοσμίως, δίνοντάς τους το εισιτήριο για τους ολυμπιακούς αγώνες στην πόλη του φωτός.

Το Δ.Σ του συλλόγου και οι συνάδελφοι γυμναστές, προπονητές, συγχαίρουν την κυρία Κουτρότσιου Αναστασία για την επιτυχία της  και αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό  που της έδωσε την ευκαιρία να συμμετάσχει στις εξετάσεις.

Κλείνοντας ευχή όλων μας, στην αθλητική οικογένεια της Μακεδονικής Δύναμης, να είναι 2 οι εκπρόσωποι από την πόλη της Κοζάνης στην ολυμπιάδα του 2024 στο Παρίσι, η κ. .Α. Κουτρότσιου και ο αθλητής μας  Α. Τεληκωστόγλου.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.