Στις 27-29 Απριλίου ανοίγει τις πύλες της η 48η Διεθνής Έκθεση Γούνας Καστοριάς- Μεγάλη συμμετοχή εκθετών για την ανάδειξη της νέας κολεξιόν



 

Με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού ελληνικών και ξένων γουνοποιητικών επιχειρήσεων θα ανοίξει τις πύλες της 27-29 Απριλίου 2023 η 48η Διεθνής Έκθεση Γούνας Καστοριάς, προσφέροντας την ευκαιρία στους Εκθέτες να αναδείξουν τις νέες κολεξιόν τους για τον χειμώνα 2023-2024, σε ένα εκθεσιακό γεγονός που προσελκύει εκατοντάδες εμπορικούς επισκέπτες από τις σημαντικότερες αγορές γούνας παγκοσμίως.

Το Εκθεσιακό Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας, θα μετατραπεί και πάλι σε ένα διεθνές σταυροδρόμι επιχειρηματικής δράσης. Τηρουμένων όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων, οι εμπορικοί επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία μέσα από μία μεγάλη ποικιλία ετοίμων ενδυμάτων από γούνα, δέρμα και συνδυασμό υλικών να προμηθευτούν προϊόντα απευθείας από το μοναδικό παραγωγικό κέντρο του Δυτικού Κόσμου, την Καστοριά.

Στην Έκθεση προσκαλούνται 6.000 εμπορικοί επισκέπτες μέσω των newsletter που αποστέλλουν οι διοργανωτές σε ηλεκτρονικές διευθύνσεις της βάσης δεδομένων του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς, που συνεχώς ανανεώνεται, ενώ οι εκθέτες προβάλλουν δείγματα των κολεξιόν τους στα social media της Έκθεσης (facebook, Instagram κτλ.), τα οποία έχουν χιλιάδες ακόλουθους σε δεκάδες χώρες.

Την πρώτη μέρα λειτουργίας της Έκθεσης έχει προγραμματιστεί το Fashion Gala μέσα στις εγκαταστάσεις του Εκθεσιακού Κέντρου ενώ οι ώρες λειτουργίας και τις τρεις μέρες διεξαγωγής της Έκθεσης είναι 10:00-18:00.

Η είσοδος για τους εμπορικούς επισκέπτες είναι δωρεάν. Στο ακόλουθο link μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας ώστε να σας αποσταλεί η προσωπική σας ηλεκτρονική κάρτα εισόδου για την 48η Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς 2023:

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.