Διέψευσαν οι εργαζόμενοι του ΟΣΕ για την τηλεδιοίκηση τον υφυπουργό Μεταφορών Μιχάλη Παπαδόπουλο στη Λάρισα

 

Σε δύσκολη θέση βρέθηκε ο υφυπουργός Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο οποίος επισκέφθηκε τη Λάρισα.

Μιλώντας δίπλα σε εργαζόμενους σχετικά με την τηλεδιοίκηση, ο ίδιος υποστήριξε πως η τηλεδιοίκηση στο σημείο λειτουργεί, με τον σταθμάρχη Λάρισας να τον διαψεύδει live στις κάμερες, τονίζοντας πως η τηλεδιοίκηση σταμάτησε να λειτουργεί τον Ιούλιο του 2019.

Συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Παπαδόπουλος μεταξύ άλλων ανέφερε στους δημοσιογράφους ότι «δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν ούτε εντός της Βουλής ούτε εκτός της Βουλής να παραπληροφορεί την ελληνική κοινωνία. Για αυτό είμαστε σήμερα εδώ στο σταθμαρχείο Λάρισας να δείξουμε ότι αυτός ο πίνακας, το τοπικό σύστημα τηλεδιοίκησης λειτουργεί και λειτουργούσε και την νύχτα του μοιραίου δυστυχήματος. Δυστυχώς δεν χρησιμοποιήθηκε».

Ωστόσο, ο σταθμάρχης Λάρισας που πήρε τον λόγο στη συνέχεια τόνισε μεταξύ άλλων: «Αυτή τη στιγμή έχουμε μία χάραξη δρομολογίου από την είσοδο του σταθμού μέχρι την έξοδο. Δεν υπάρχει τηλεδιοίκηση. Υπάρχει ο τοπικός χειρισμός. Βλέπει 3,5 από την έξοδο του σταθμού και 1,5 με 2 από το νότιο τμήμα. Αν υπήρχε τηλεδιοίκηση θα έβλεπε μέχρι το Πλατύ. Βγήκε εντελώς εκτός λειτουργίας τον Ιούλιο του 2019. Από το 2019 μέχρι σήμερα δεν υπάρχει τηλεδιοίκηση, ενώ και μέχρι το 2019 υπολειτουργούσε. Ο τοπικός χειρισμός είναι αυτός που λειτουργεί».

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ο υφυπουργός κ. Παπαδόπουλος διασύρθηκε σε απευθείας μετάδοση για τη δήθεν τηλεδιοίκηση στη Λάρισα

«Η κυβέρνηση λέει ψέματα και προσβάλλει την μνήμη των 57 ανθρώπων», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και προσθέτει ότι ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Μιχάλης «διασύρθηκε σε απευθείας μετάδοση για την δήθεν τηλεδιοίκηση στην Λάρισα».

Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Το πρωί στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ο κ. Γεραπετρίτης μας καλούσε να πάμε όλοι μαζί στη Λάρισα να δούμε την τηλεδιοίκηση που δήθεν υπάρχει. Στη συνέχεια, δήλωσε ότι δίπλα από τον χώρο που έκανε αυτοψία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Αλέξης Τσίπρας στη Λάρισα υπάρχει η τηλεδιοίκηση. Τελικά, το απόγευμα έστειλε τον υφυπουργό κ. Παπαδόπουλο στη Λάρισα να επιβεβαιώσει την ύπαρξη τηλεδιοίκησης, αλλά ο κ. Παπαδόπουλος βρέθηκε σε μια “δυσάρεστη” έκπληξη. Οι σταθμάρχες που ήταν δίπλα του τον διέψευσαν on camera διευκρινίζοντας ότι ο τοπικός πίνακας χειρισμού για την είσοδο και έξοδο του σταθμού και δεν είναι τηλεδιοίκηση, και πως αυτή όντως λειτουργούσε ως το 2019 και ρύθμιζε την κυκλοφορία τρένων από το Δομοκό μέχρι το Πλατύ Ημαθίας».

Κλείνοντας ρωτάει: «Τι άλλο πρέπει να συμβεί, πόσες ακόμη αποδείξεις, έγγραφα και μαρτυρίες χρειάζονται για να σταματήσει η κυβέρνηση να λέει ψέματα και να προσβάλει την μνήμη των 57 ανθρώπων που χάθηκαν τόσο άδικα; Ως εδώ!».

tvxs.gr

4 σχόλια στο άρθρο “Διέψευσαν οι εργαζόμενοι του ΟΣΕ για την τηλεδιοίκηση τον υφυπουργό Μεταφορών Μιχάλη Παπαδόπουλο στη Λάρισα

  1. Στέλιος Κ,καθηγητης,βολιωτης.

    - Edit

    Απαντήστε

    Υπάρχουν στρατηγοί που στα πεδία των μαχων θαυμάζουν τους αντιπάλους στρατηγούς,Υπάρχουν πολιτικοί που θαυμάζουν στα πεδία της πολιτικής τους πολιτικούς των αντιπαλους!
    Υπάρχουν και ψηφοφόροι που θαυμάζουν πολιτικούς άλλου κόμματος,αλλιώς θεωρείσαι μνησικακος!
    Άλλο θαυμάζω κι άλλο λυπαμαι!
    Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ποινή για έναν πολιτικό από ,του.. να τον λυπασαι!
    Είναι δυνατόν, οι τύχες της Ελλάδος, να βρίσκονται σε χέρια ανθρωπων που;που μόνον τον οίκτο και τη λύπη προκαλουν;
    Τι περιμένεις Έλληνα, Έλληνα ψηφοφορε,από έναν υφυπουργό που,που,
    που γυρίζει τα καλοκαίρια στα νησιά των Κυκλάδων και Δωδεκανήσων και
    και να διαφημίζει ηλεκτρικά ποδήλατα δρόμου και θαλάσσης και εν μέσω καύσωνα, σε νησιά που δεν πέφτει ούτε σταγόνα βροχής,να,να κάνει επίδειξη για το πώς περνάμε αλυσιδες στα αυτοκίνητα ,σε περίπτωση χιονόπτωσης και;
    και;και πώς θα κυκλοφορούν αυτοκίνητα με τηλεδιοικηση,χωρις οδηγούς σε δρόμο από Κοζάνη μέχρι λαρισα!
    Και αυτά τα λεωφορεία, όταν θα σταματάνε, στο Μακροχωρι ,μιας και δε θαχουν
    οδηγούς ,θα σταματάνε τα συστήματα τηλεδιοικησης και θα ξεκοκαλιζουν αμνοεριφια για να χορτάσουν την πεινα τους!
    Κι όταν τα λεωφορεία θα περνανε …πάνω απ τη λίμνη Πολυφυτου,απ τη Γέφυρα,
    οι ταξιδιώτες θα βγάζουν φτερά σαν τον Ίκαρο και εκτός από το Ικαριο Πελαγος
    θα έχουμε, όχι Ικαρίο αλλα;αλλα;Πολυφύτειο πέλαγος.
    Και εσται η έσχατη πλανη;μείζων της πρωτης!
    Θεέ μου,Θεέ μου,ίνα τι μας εγκατέλειψες και ζούμε των Παθών τον ταραχο;μ όλους αυτούς που μας κυβερνούν, πριν έλθουν ακόμη τα δικά Σου Παθη;
    Θεέ μου,βάλε το χέρι Σου…και τα δύο Σου χέρια ,να βάλεις, εμεις,εμεις
    έχουμε χαράξει την πορεία μας, την πορεία.. ” πάμε κι οπου βγει”
    Δεν έχουνε τηλεδιοικηση στα τρένα,δεν έχουμε προσωπικό στα τρένα,δεν έχουμε την τύφλα μας και αυτό που μας λείπει είναι αυτοκίνητα χωρίς οδηγους!
    Φτιάξτε και τρένα χωρίς οδηγους,σχολεια χωρίς δασκαλους,σπίτια χωρίς κτίστες,χωραφια χωρίς οδηγούς και κοπάδια χωρίς τσοπάνους και;
    Τα τρενα θα πηγαίνουν μόνα τους,τα παιδιά θα μαθαίνουν γράμματα μόνα τους,με σηματοδοτηση ,οι ντομάτες θα γίνονται με τηλεδιοικηση και τα κοπάδια θα βόσκουν με τηλεδιοικηση …κι ο σκύλος,ο τσομπανοσκυλος θα παίζει τάβλι με τον λύκο,όχι με ζάρια ,αλλά με τηλεδιοικηση!
    Και ο γεραπετριτης.ο άχρωμος και αοσμος,που δεν έχει χαρακιά από χαμόγελο στο πρόσωπο του,είπε χθες” όταν επανακκινησουν τα τρένα ,εγώ,Εγώ θα ταξιδέψω με τρενο”
    Μπα;σωπα!
    Πριν το φρικτό έγκλημα ταξίδεψες με τρενο;
    Είδες ποτέ τρενο;
    Μπορείς να ξεχωρίσεις ενα τρενο από βατραχο;
    Ψεύτικα λόγια,λογια κι αληθινά κουαξ!κουαξ!
    Μήπως θέλεις και έμας τους Έλληνες για συνεπιβατες;
    Αν δε…που ελεγε κι η μάνα μου, η αγαπημένη,όταν ήθελε να εκφράσει την αποστροφή της για κάτι βλακώδες και κάτι φθηνό που ακουγε!
    Θα ταξιδέψεις με τρενο;και δίπλα σου θα είναι και ο μητσοτακης και πιο δίπλα εμεις;Αμ δε!
    Δωσαμε,δωσαμε…

  2. Τι έχει να τραβήξει τώρα ο καημένος ο σταθμάρχης που είπε την αλήθεια….. φαντάζεστε που θα πάρει μετάθεση … Το σήμα έπεσε .. με μια ματιά του Υφυπουργού και ένα χτύπημα στην πλάτη από τον ημέτερο !

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.