Γέφυρα Σερβίων: Ο Περιφερειάρχης με τους Δημάρχους Σερβίων και Βελβεντού στην Αθήνα



 

Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR 

Σύμφωνα με πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, σήμερα ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης μαζί με τους Δημάρχους Σερβίων και Βελβεντού Χρήστο Ελευθερίου και Μανώλη Στεργίου αντίστοιχα, βρίσκονται στην Αθήνα για να επικοινωνήσουν τα σοβαρά ζητήματα των περιοχών που επλήγησαν μετά το κλείσιμο της γέφυρας των Σεβρίων ώστε να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες εργασίες.

Συνάντηση με τον Υφυπουργό  Χρήστο Τριαντόπουλο για τη διαδικασία καταγραφής της επιβάρυνσης και των επιπτώσεων στους κατοίκους των πληττόμενων Δήμων Σερβίων, Βελβεντού και Κοζάνης από το κλείσιμο της γέφυρας των Σερβίων, προχώρησε ο Περιφερειάρχης το μεσημέρι της Τρίτης 21 Μαρτίου.

Ακολουθεί η ανάρτηση του  Γιώργου Κασαπίδη από το προσωπικό του προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

 

Στην συνέχεια των επαφών τους θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη συνάντηση στο υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών όπου θα συζητηθούν  οι έκτακτες οικονομικές ενισχύσεις και οι εναλλακτικές διαδρομές για όσο διαρκέσουν οι απαραίτητες εργασίες στη γέφυρα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.