Οδοντιατρικός Σύλλογος Κοζάνης για την Παγκόσμια Ημέρα Στοματικής Υγείας

 

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Στοματικής Υγείας που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 20 Μαρτίου, η Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία και ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Κοζάνης απευθύνουν χαιρετισμό προς όλους τους πολίτες της περιοχής για την καλή Στοματική τους Υγεία και ιδίως για το 2023 στους αθλούμενους νέες και νέους.

Επισημαίνοντας τους την έμφαση που πρέπει να δίνουν στην στοματική τους υγεία δημιούργησε, μία εξειδικευμένη δράση για το τρέχον έτος, που έχει ως στόχο να ευαισθητοποιήσει όλους τους νέους και ιδιαίτερα εκείνους που ασχολούνται με τον αθλητισμό.

Για την υλοποίηση της δράσεως αυτής θεωρούμε ως σύμμαχες δυνάμεις, τις Διοικήσεις των αθλητικών σωματείων της περιοχής, και τα ΜΜΕ που μας φιλοξενούν.

Προς τούτο σας αποστέλλουμε το υλικό που έχει ετοιμάσει η ομοσπονδία μας με σκοπό να ενημερωθούν τα μελή των διοικήσεων σας και οι γονείς των αθλητών και προπαντός οι ίδιοι οι αθλητές που βρίσκονται υπό την σκέπη των σωματείων σας.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.