Αποκλειστικό: Νέα ανακοίνωση για την Υψηλή Γέφυρα Σερβίων – Απαγορεύτηκε η διέλευση οχημάτων από το δρόμο των Ιμέρων – Δείτε φωτογραφίες



 

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR
Με νέα  ανακοίνωση γίνεται πλέον η διέλευση οχημάτων για τους κατοίκους των Σερβίων & Βελβεντού, αλλά και για όλους τους διερχόμενους οδηγούς από την Υψηλή Γέφυρα Σερβίων, όπου  απαγορεύτηκε εκ νέου  η διέλευση των οχημάτων από το δρόμο των Ιμέρων , το μεσημέρι της Κυριακής 19 Μαρτίου .
Μέχρι πρότινος ίσχυε η απαγόρευση των οχημάτων από την Υψηλή Γέφυρα Σερβίων, ενώ οι οδηγοί μπορούσαν να διέρχονται από το δρόμο των Ιμέρων και του φράγματος Πολυφύτου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, η διέλευση των οχημάτων απαγορεύτηκε από το δρόμο των Ιμέρων, ενώ η διέλευση επιτρέπεται μόνο για τους κατοίκους των Ιμέρων.
Για το λόγο αυτό και την ενημέρωση των διερχομένων οδηγών  , στο σημείο υπάρχει αυξημένη παρουσία της Τροχαίας, ενώ ζητήθηκε και συνδρομή από την Τροχαία της Φλώρινας .

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Αποκλειστικό: Νέα ανακοίνωση για την Υψηλή Γέφυρα Σερβίων – Απαγορεύτηκε η διέλευση οχημάτων από το δρόμο των Ιμέρων – Δείτε φωτογραφίες

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.