Τμήμα Ψυχολογίας- ΜΥΦΕΟ Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας | Αλλαγή Ημερομηνίας της Στρογγυλής Διαδικτυακής Τράπεζας



 

Το Τμήμα Ψυχολογίας της Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών και η Μονάδα Υποστήριξης Φοιτητών Ευπαθών Ομάδων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας συνδιοργανώνουν στο πλαίσιο της συνεργασίας τους την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023 και ώρα 10:00 π.μ., διαδικτυακό στρογγυλό τραπέζι, με τίτλο: «Υπηρεσίες Ψυχικής Απεξάρτησης σε κρατούμενους και αποφυλακισμένους χρήστες εντός κι εκτός σωφρονιστικού συστήματος».

Στο διαδικτυακό στρογγυλό τραπέζι  θα παρουσιαστούν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της απεξάρτησης σε κρατούμενους χρήστες ουσιών εντός του σωφρονιστικού συστήματος και σε αποφυλακισμένους χρήστες εκτός του σωφρονιστικού συστήματος. Η απεξάρτηση στην ομάδα αυτή των ανθρώπων εμπεριέχει δυσκολίες, προκλήσεις αλλά και ελπιδοφόρα μηνύματα.

Εισηγητές της εκδήλωσης είναι οι:

  • Βασίλης Καταγής: Υπεύθυνος ΚΕΘΕΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ & ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ, Κοινωνιολόγος, Συστημικός Οικογενειακός Θεραπευτής, MSc Ποινικό Δίκαιο και Εξαρτήσεις, ΜSc Διοίκηση Μονάδων Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας
  • Ειρήνη Τσαλέρα: Υπεύθυνη Εκπαίδευσης ΚΕΘΕΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ: Med Εκπαίδευση Ενηλίκων, Δραματοθεραπεύτρια, Καθηγήτρια Υποκριτικής Τέχνης

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.