Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης: Καλή επιτυχία στον παγκόσμιο πρωταθλητή Απόστολο Τεληκωστόγλου



 

Αναχωρεί σήμερα Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023 για το Lommel του Βελγίου ο αθλητής της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης, παγκόσμιος πρωταθλητής Ανδρών, Απόστολος Τεληκωστόγλου για να αγωνιστεί στο G2 , βαθμολογούμενο πρωτάθλημα από την παγκόσμια ομοσπονδία στην ολυμπιακή κατηγορία των – 80 kg , ως μέλος της Προολυμπιακής ομάδας της χώρας μας.

Ο αθλητής του συλλόγου μας θα βρίσκεται στο νούμερο δύο του ταμπλό της διοργάνωσης λόγο υψηλής βαθμολογίας στο Ολυμπιακό και Παγκόσμιο ράνκινκ , 10 και 6 αντίστοιχα, της κατηγορίας των – 80 kg.  Mε την συμμετοχή να αγγίζει τους σαράντα αθλητές από πολλές χώρες του κόσμου, όπου όλοι τους επιζητούν την βελτίωση της βαθμολογίας τους ενόψει των Ολυμπιακών αγώνων. Τον αθλητή μας καθώς και τους άλλους έξι αθλητές της Προολυμπιακής ομάδας θα συνοδεύουν και θα καθοδηγήσουν οι δύο ομοσπονδιακοί προπονητές κύριοι Ζηνέλης Θεόδωρος, Εφραιμιδης Παντελής. Επίσης στο Βέλγιο θα ταξιδέψει και ο προπονητής της αγωνιστικής μας ομάδας κύριος Αλμασίδης Χρήστος για να βρίσκεται δίπλα στην προσπάθεια που καταβάλει ο αθλητής μας.

 

Το Δ.Σ του συλλόγου μας, η επιστημονική ομάδα υποστήριξης και οι προπονητές του, εύχονται καλή επιτυχία στον Απόστολο και σε όλη την ελληνική ομάδα !!!

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.