Εργατικά σωματεία -φοιτητές και μαθητές: “Οι ζωές μας δεν είναι κόστος” – Συγκέντρωση και συμβολική πορεία στον ΟΣΕ Κοζάνης (φωτογραφίες και βίντεο)



 

Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANIIFE.GR 

Με συνθήματα ”Το έγκλημα αυτό να μην συγκαλυφθεί -όλων των νεκρών να γίνουμε φωνή”, ”Κέρδη βουτηγμένα των φοιτητών το αίμα” και ”Εσείς μετράτε υλικές ζημιές -Εμείς μετράμε ανθρώπινες ζωές”, πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση διαμαρτυρίας και στη συνέχεια πορεία, λίγο μετά τις 11και μισή το πρωί της Πέμπτης 16 Μαρτίου 2023, με αφορμή την πανελλαδική κινητοποίηση που βρίσκεται όλη η χώρα.

Η συγκέντρωση ξεκίνησε από την κεντρική πλατεία Κοζάνης, ενώ στην συνέχεια ακολούθησε πορεία μέχρι τον σταθμό του ΟΣΕ της πόλης, μια συμβολική κίνηση για το δυστύχημα των Τεμπών.

Φοιτητές, μαθητές και συνδικάτα, ζητούν και με την σημερινή τους συγκέντρωση να αποδοθούν ευθύνες για το έγκλημα των Τεμπών που κόστισε ανθρώπινες ζωές.

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.