Γ’ Εθνική: Τοπικό «ντέρμπι» ανάμεσα σε Κοζάνη και ΑΕΠ Κοζάνης, εντός έδρας ματς για Φούφα και Καστοριά – Το πρόγραμμα της εμβόλιμης αγωνιστικής



 

Με την 19η εμβόλιμη αγωνιστική συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (2ος Όμιλος) Κατηγορίας για τις ομάδες της Δυτικής Μακεδονίας, την Τετάρτη 15 Μαρτίου.

Από το πρόγραμμα ξεχωρίζει το τοπικό «ντέρμπι» μεταξύ Κοζάνης και ΑΕΠ Κοζάνης. Από τη μία οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα και να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας αήττητοι, ενώ οι «Πόντιοι» θα προσπαθήσουν να πάρουν κάτι από το ματς, στην προσπάθεια που κάνουν για να παραμείνουν στην κατηγορία.

Από την άλλη, ο Μακεδονικός Φούφα θα υποδεχτεί στην Πτολεμαΐδα τον Δωτιέα Αγιάς, με ξεκάθαρο στόχο το «τρίποντο» της νίκης, για να συνεχίσουν να ελπίζουν για την παραμονή τους.

Τέλος, η Καστοριά θα φιλοξενήσει τον Εδεσσαϊκό, θέλοντας να δώσει συνέχεια στα καλά αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Γ’ Εθνική (2ος Όμιλος | 19η Αγωνιστική)

Τετάρτη 15 Μαρτίου (15:00)

ΦΣ Κοζάνη  – ΑΕ Ποντίων Κοζάνης

Μακεδονικός Φούφα – Δωτιεύς Αγιάς

Καστοριά – Εδεσσαϊκός

Εθνικός Ν. Κεραμιδίου – Σβορώνος

ΑΟ Χανιώτης – Ελασσόνα

Πιερικός – ΠΑΟΚ Κρηστώνης

Ολυμπιακός Βόλου – Κεραυνός Αγγελοχωρίου

Η Βαθμολογία έως τώρα:

ΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑ ΒΑΘΜΟΙ
1 ΦΣ Κοζάνη  42
2 Πιερικός 30
3 Σβορώνος 28
4 ΑΟ Χανιώτης 28
5 Κεραυνός Αγγελοχωρίου 27
6 Ελασσόνα 25
7 Καστοριά 25
8 Εθνικός Ν. Κεραμιδίου 24
9 ΑΕ Ποντίων Κοζάνης 21
10 ΠΑΟΚ Κρηστώνης 20
11 Εδεσσαϊκός 20
12 Δωτιεύς Αγιάς 17
13 Μακεδονικός Φούφα 17
14 Ολυμπιακός Βόλου 15

Πηγή: Χρήστος Τσαρτσιανίδης | www.top-sport.gr 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.