Κοζάνη : 59χρονη βγήκε από τη ΜΕΘ μετά από 65 ημέρες νοσηλείας – Δείτε το βίντεο

Ασθενής 59 χρόνων με σοβαρότατο πρόβλημα στην κοιλιά που της προκάλεσε σύνδρομο αναπνευστικής δυσχέρειας είχε εισαχθεί στην ΜΕΘ ΚΟΖΑΝΗ σε πολύ κακή κατάσταση .. είχε διακομισθεί από άλλο νοσοκομείο και η ενημέρωση που είχε ο άνδρας της από τους γιατρούς του προηγούμενου νοσοκομείου ήταν « ξέχασε την θα πεθάνει από στιγμή σε στιγμή»
Μετά από 65 ημέρες νοσηλείας περίπου ( 55 στην Μεθ και 10 στην χειρουργική κλινική περίπου ) πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και τώρα είναι σε κέντρο αποκατάστασης χωρίς τραχειοστομία χωρίς τίποτα και περπατάει!
Ένα μεγάλο μπράβο στους χειρουργούς Ν.Ζανδέ, Ε.Συνεκίδου (η οποία χωρίς να εφημερεύει μπήκε μέσα για να βοηθήσει ) που μετά από χειρουργείο 6 ωρών περίπου κατάφεραν να διορθώσουν το πρόβλημα , στον χειρουργό Ι.Πατέρα , σε όλο το προσωπικό της χειρουργικής κλινικής για την σωστή μετεγχειρητική παρακολούθηση , αλλά και στο προσωπικό της ΜΕΘ ( ιατρούς & νοσηλευτές ) που έδωσαν τα μέγιστα γι’ αυτήν την γυναίκα και στους φυσικοθεραπευτές που την σήκωσαν όρθια .

Η ΜΕΘ Κοζάνης αλλά και το Νοσοκομείο Κοζάνης, προσφέρει έργο και πρέπει η λειτουργία της να στηριχθεί και να ενισχυθεί.

Συγχαρητήρια σε όλους και καλή ανάρρωση στην ασθενή.
 
Δείτε το βίντεο της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης :
 

2 σχόλια στο άρθρο “Κοζάνη : 59χρονη βγήκε από τη ΜΕΘ μετά από 65 ημέρες νοσηλείας – Δείτε το βίντεο

  1. Πολλά συγχαρητήρια και ευχαριστώ πάρα πολύ τους νοσηλευτές τούς γιατρούς και ιδιαίτερα τον διευθυντή της Μ.Ε.Θ. Κοζάνης που έσωσαν τη γυναίκα μου

  2. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους τους νοσηλευτές και τους γιατρούς και ιδιαίτερα τον διευθυντή της Μ.Ε.Θ.ΚΟΖΑΝΗΣ πού έσωσαν την γυναίκα μου από βέβαιο θάνατο.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.