Το μοτίβο του Πανσερραϊκού και το καταλανικό θέαμα



Συνεχίζεται η Σούπερ Λιγκ 2 και ο Πανσερραϊκός έχει συνταγή για τα εντός έδρας ματς. Χιρόνα και Ατλέτικο υπόσχονται γκολ και θέαμα στη μεταξύ τους μονομαχία.

Αναλυτική αξιολόγηση του Stoiximan Casino live

578. Πανσερραϊκός – Νίκη Βόλου (15:15)

O Πανσερραϊκός πηγαίνει «τρένο» μιας και οδηγεί την κούρσα του 1ου ομίλου. Με 10-1-1 έως τώρα, σοβαρός επιθετικά, αλλά και αμυντικά (έχει δεχθεί μόλις 5 γκολ). Στόχος φυσικά η άνοδος στα μεγάλα σαλόνια. Η Νίκη Βόλου έχει 7-2-3 έως τώρα στο πρωτάθλημα, βέβαια, η απόσταση από την κορυφή δεν είναι απαγορευτική, αρκεί να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο το σερί της (6-1-0 τώρα). Δίνουμε προβάδισμα στην «καλοκουρδισμένη» μηχανή του Πανσερραϊκού, χωρίς όμως να δούμε υψηλό σκορ.

➥ Στα 3/4 τελευταία εντός των Σερραίων προέκυψε «1 & Under 3,5» οπότε θα κρατήσουμε τη συγκεκριμένη επιλογή σε απόδοση 2.20.

600. Χιρόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00)

Στην Ισπανία, η Χιρόνα είναι από τις κλασικές περιπτώσεις ομάδων που χαίρεται να βλέπει κανείς. Με όρεξη, καλό ρυθμό στα παιχνίδια και το εύκολο γκολ συνάμα. Καστεγιάνος, Στουάνι και Ροντρίγκο Ρικέλμε αποτελούν τρεις αξιόπιστες επιθετικές λύσεις. Η Ατλέτικο Μαδρίτης ξέσπασε πάνω στη Σεβίλλη, κερδίζοντας με το ευρύ 6-1. Σε περίπτωση που κερδίσει θα ξεφύγει στο +3 από τη Σοσιεδάδ.

➥ Δύο ομάδες με καλά επιθετικά στοιχεία, έτσι δεν απομένει από το να πάρουμε το Over 2,5 που «αρέσει» κι ως απόδοση στο 2.15.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet!

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.