Σε λειτουργία ο νέος ιστότοπος Λογοτεχνίας & Πολιτισμού Paremvasiculture.gr



 

Άρχισε η λειτουργία της νέας ιστοσελίδας paremvasiculture.gr Πρόκειται για έναν Ιστότοπο Λογοτεχνίας & Πολιτισμού που δημιουργήθηκε για να φιλοξενήσει όλες τις εκφάνσεις της τέχνης του λόγου, αλλά και της τέχνης γενικότερα, όπου αυτή γεννιέται και υπάρχει. Φιλοδοξεί να λειτουργήσει ως ένας ανοιχτός διαδικτυακός χώρος που θα αγκαλιάζει τις λέξεις, τις σκέψεις, τη δημιουργία, τον πολιτισμό. Έρχεται ως συνέχεια και προέκταση του έντυπου Λογοτεχνικού Περιοδικού Παρέμβαση και του πολιτιστικού φορέα που αυτό εκπροσωπεί, με πρόθεση να αποτελέσει μια σύγχρονη «φωνή» δημιουργικής έκφρασης κι ένα διαδικτυακό «άνοιγμα» στον χώρο του λόγου και της τέχνης. Το site θα φιλοξενεί ποιήματα, διηγήματα, κριτικές, δοκίμια, συνεντεύξεις, διάφορα καλλιτεχνικά θέματα (εικαστικά, μουσικά κ.α.), νέες κυκλοφορίες βιβλίων και ενημερώσεις για πολιτιστικές δράσεις. Υπεύθυνη του paremvasiculture.gr είναι η Δήμητρα Καραγιάννη, Φιλόλογος-Συγγραφέας-Εκδότρια.

Συνεργασίες, συμμετοχές και ενημερώσεις σχετικά με δράσεις/εκδηλώσεις γίνονται δεκτές στο paremvasiculture@yahoo.com σε μορφή αρχείου doc ή docx ή odt (μαζί με ένα σύντομο βιογραφικό έως 50 λέξεις και μία φωτογραφία σας). Βιβλία μπορείτε να στέλνετε στη διεύθυνση Σ. Μπλιούρα 2, 50131, Κοζάνη (4ος όροφος).

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.