Φλώρινα : Έκλεψε το παγκάρι της Εκκλησίας – Συνελήφθη 50χρονος για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας



Συνελήφθη χθες (04-03-2023) τις μεσημβρινές ώρες στην Φλώρινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, 50χρονος ημεδαπός, για τα αδικήματα της κλοπής και της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας από δύο (2) ιερούς Ναούς, σε περιοχές της Φλώρινας.

Συγκεκριμένα, μετά από έρευνα των αστυνομικών και αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι, προχθές (03-03-2023) το μεσημέρι ο 50χρονος, αφού εισήλθε σε εσωτερικό χώρο Ιερού Ναού, σε περιοχή της Φλώρινας, έθραυσε υαλοπίνακα πόρτας, προκαλώντας φθορές σε αυτήν και ακολούθως απομακρύνθηκε, χωρίς να αφαιρέσει κάτι από τον Ιερό Ναό, ενώ βραδινές ώρες της ιδίας ημέρας, αφού έθραυσε υαλοπίνακα έτερου Ιερού Ναού, σε περιοχή της Φλώρινας, εισήλθε εντός αυτού και αφαίρεσε από δύο παγκάρια το χρηματικό ποσό των -100,50- ευρώ.

Το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό βρέθηκε στην κατοχή του 50χρονου, το οποίο αφού κατασχέθηκε αποδόθηκε σε μέλος της επιτροπής του Ιερού Ναού.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα υποβληθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Φλώρινα : Έκλεψε το παγκάρι της Εκκλησίας – Συνελήφθη 50χρονος για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας

  1. Η κλοπή καταδικαστεα!
    Αυτός που κλέβει τιμωρείται.
    Ο συγκεκριμένος έκλεψε το παγκάρι κι ο άλλος απ τον διπλανό νομό,έκλεψε και κλέβει σπίτια και τα πουλάει στα funds.
    Ο πρώτος θα τιμωρηθεί, το λέει ο νόμος,ο δευτερος;
    Τώρα,τέτοια θα λεμε!
    Η νόμιμη και η παράνομη κλοπή.
    ” πάμε κι οπου βγει”

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.