Χάθηκε 35χρονος από την Πτολεμαίδα – Βρέθηκε μετά από μια ημέρα στην οδό Μοναστηρίου από Αστυνομικό της Τροχαίας Κοζάνης



Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Νεαρός 35χρονος  από την Πτολεμαΐδα, δεν έδωσε σημεία ζωής μετά από την διασκέδασή του που βρέθηκε στην πόλη της Κοζάνης το βράδυ του Σαββάτου 26 Φεβρουαρίου .

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, ο 35χρονος άντρας διασκέδαζε στα καφέ μπαρ της Κοζάνης  , ενώ η τελευταία φορά που εθεάθη ήταν σε γνωστό κλαμπ της πόλης τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 26 Φεβρουαρίου .

Όπως ήταν αναμενόμενο αφού ο ίδιος δεν έδωσε κανένα σημείο ζωής, οι οικείοι του ειδοποίησαν την Αστυνομία .

Μεγάλη κινητοποίηση υπήρξε από τις Αρχές για τον εντοπισμό του 35χρονου άντρα από την Πτολεμαϊδα, ενώ το μεσημέρι της Κυριακής λίγο μετά τις 3μμ, εντοπίστηκε από γυναίκα Αστυνομικό της Τροχαίας που βρισκόταν σε περιπολία στην οδό Μοναστηρίου .

 

 

3 σχόλια στο άρθρο “Χάθηκε 35χρονος από την Πτολεμαίδα – Βρέθηκε μετά από μια ημέρα στην οδό Μοναστηρίου από Αστυνομικό της Τροχαίας Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.