Σε ποια τιμή θα κυμανθεί η τιμή της λαγάνας για την Καθαρά Δευτέρα – Προσοχή στην αγορά λαγάνας σε σχέση βάρος & τιμής- Τι λέει ο Πρόεδρος των Αρτοποιών Ν.Κοζάνης Απόστολος Κύρινας



Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Από αύριο Δεύτερα 27 Φεβρουαρίου την τιμητική της θα έχει η λάγανα, οπού θα πωλείται σε όλα τα αρτοποιεία της Ελλάδας .

Η τιμή της λαγάνας όπως καθορίστηκε από την Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδος, θα κυμανθεί στα 2,70 ευρώ έως & 3 ευρώ, για την περιοχή του Ν.Κοζάνης.

Αυτό που θα πρέπει να προσέξει ο κόσμος είναι σε πρώτο χρόνο το βάρος της λαγάνας σε σχέση με την τιμή της, όπου η προαναφερθείσα τιμή αφορά μια λαγάνα βάρους 350-400 γραμμαρίων, ενώ είναι αυτονόητο ότι οι λαγάνες με βάρος 700γρ. και πάνω , θα έχουν άλλη τιμή.

Η τιμή των 2,70-3 ευρώ αφορά την απλή λαγάνα και όχι τις λαγάνες που υπάρχουν στο εμπόριο με οτιδήποτε έξτρα υλικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι καταναλωτές θα πρέπει να αξιολογήσουν την τιμή της λαγάνας με βάση το βάρος της και όχι με μοναδικό κριτήριο την οικονομικότερη τιμή, όπου μπορεί κανείς να συναντήσει .

Η λαγάνα είναι ένα εξολοκλήρου χειροποίητο προϊόν και για τον λόγο αυτό η τιμή του σε σχέση με το ψωμί είναι πιο αυξημένη , όπως συμπλήρωσε ο Πρόεδρος του Σωματείου Αρτοποιών Ν.Κοζάνης κ. Απόστολος Κύρινας.Μεταξύ άλλων ο κ.Κύρινας δήλωσε στο KOZANILIFE.GR : “Το σημαντικότερο είναι να είμαστε υγιής. Προτείνω στον κόσμο να προτιμήσει τον φούρνο της γειτονιάς του, για την ποιότητα όπου εκεί θα βρει την παραδοσιακή λαγάνα . Μεγάλη προσοχή στις λαγάνες που φαίνονται φθηνότερες στο εμπόριο, ενώ στην ουσία το βάρος τους είναι λιγότερο από το καθορισμένο. Εύχομαι να περάσει καλά ο κόσμος, καλά κούλουμα !”

 

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Σε ποια τιμή θα κυμανθεί η τιμή της λαγάνας για την Καθαρά Δευτέρα – Προσοχή στην αγορά λαγάνας σε σχέση βάρος & τιμής- Τι λέει ο Πρόεδρος των Αρτοποιών Ν.Κοζάνης Απόστολος Κύρινας

  1. Στέλιος Κ,καθηγητης

    - Edit

    Απαντήστε

    Πωλούνται κομμάτια,κουρελια απ τη Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση στη Δυτικη Μακεδονια,ειδικα για τις ουρές των χαρταετων!
    Πωλούνται…μητσοτακη και καρατζαφερη γωνία και στο κουρκουλουκι,το επιτελικο γραφείο των μπουρδολογων!
    Καλή Διασκέδαση και από αυριο;Καλή Σαρακοστή.
    Γίνεται και διανομή, χαρταετων κατ οίκον απο: πελωνη,μενδωνη,παγωνη,κοσιώνη!
    Χορηγία Πατσ-ώνει..που φεσώνει το ελληνικό δημόσιο και κάνει πλούσια τα funds,
    της Ιρλανδίας!
    Ωχρια το σημερινό καρναβάλι,μπροστά στα καρναβάλια, των 4 τελευταίων ετων!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.