Φωτογραφίες από τις πυρετώδεις προετοιμασίες για το αποψινό Πάρτι Νεολαίας στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης



 

Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR 

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για το πάρτι νεολαίας,  από νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου 25 Φεβρουαρίου ,όπου θα γιορταστούν τα 20 χρόνια αυτού του θεσμού που ξεκίνησαν δειλά δειλά το Τοπικό Συμβούλιο Νεολαίας, με την βοήθεια του δήμου Κοζάνης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του KOZANILIFE.GR, σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκονται τα συνεργεία του δήμου για να στήσουν το σκηνικό φώτα, κονσόλες, σκηνή, ηχεία κλπ, ώστε όλα να είναι έτοιμα για το μεγάλο πάρτι.

Επίσης αναμένεται πλήθος κόσμου, διαφόρων ηλικιών να βρεθούν στο πάρτι νεολαίας και να κατακλείσουν την κεντρική πλατεία, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, μετά από δύο χρόνιας απουσίας λόγω των απαγορεύσεων του κορονοϊού, που μας κράτησαν μακριά από τα έθιμα και την καθημερινότητά μας.

 

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Φωτογραφίες από τις πυρετώδεις προετοιμασίες για το αποψινό Πάρτι Νεολαίας στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.