Πολιτιστικός Σύλλογος Αριστοτέλης : Μετά από 2χρόνια αδράνειας, εγκλεισμού & στέρησης, επιτέλους Απουκρές!!!



Μετά από 2 χαλεπών χρόνων, 2 χρόνια αδράνειας, εγκλεισμού και στέρησης, επιτέλους Απουκρές!!!

Όλοι εμείς, τα μέλη του φανού ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ, ενός από τους ιστορικότερους φανούς της πόλης, αισθανόμαστε την ανάγκη και την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε πρωτίστως τον κόσμο που μας στήριξε, γλέντησε και τραγουδούσε μαζί μας στην εμφάνισή μας, το βράδυ της Τετάρτης, στην πλατεία αλλά και στον φανό μας.

Για ακόμη μια χρονιά γέμισε χαρά η καρδιά και η ψυχή μας με του υπέροχους ανθρώπους του χορευτικού του Πολιτιστικού – Μορφωτικού συλλόγου “ΜΑΡΚΙΔΕΣ ΠΟΥΛΙΟΥ” που μας έκαναν την τιμή να πλαισιώσουν και φέτος τον σύλλογό μας. Τους ευχαριστούμε!!!

Επίσης ένα μεγάλο μπράβο και ένα μεγαλύτερο ευχαριστώ στις χορεύτριες και τους χορευτές μας, τους μπροστάρηδες, τους τραγουδιστές και τραγουδίστριες που έδωσαν την ψυχή τους για να διασκεδάσει ο κόσμος και την ορχήστρα μας για το πάθος, την υπομονή και την αντοχή τους. Στους ανθρώπους που μοίραζαν κρασί και κιχιά και τέλος στις αφανείς ηρωίδες, τις γυναίκες τους συλλόγου που φρόντισαν για να είναι όλα στην εντέλεια και έτοιμα για την υποδοχή του κόσμου και των φιλοξενούμενών μας.

Και του χρόνου με υγεία!

Καλή Αποκριά και Καλή Σαρακοστή!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.