”Μαζί για την Κοζάνη”: ‘Η προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίστηκε από τη Δημοτική Αρχή ο κανονισμός κοινόχρηστων χώρων του Δήμου Κοζάνης είναι μνημειώδης’



 

Με λύπη μας πληροφορηθήκαμε τα τεκταινόμενα στο Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης από τους Δημοτικός Σύμβουλος και μέλη της παράταξης «Μαζί για την Κοζάνη»,  Γιάννη Ιωαννίδη και Κωνσταντίνου Κουρού.

Η προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίστηκε από τη Δημοτική Αρχή ο κανονισμός κοινόχρηστων χώρων του Δήμου Κοζάνης είναι μνημειώδης.

Ένα θέμα το οποίο συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά δεν μπόρεσε να πάρει την απαραίτητη πλειοψηφία και επανέρχεται μετά από δύο μέρες προς ψήφιση δια περιφοράς!

Στις 15 Ιανουαρίου του 2023 έληξαν τα μέτρα του COVID19 και δημιουργήθηκε ένα κενό όσον αφορά το θέμα των τραπεζοκαθισμάτων πέριξ της πλατείας Νίκης. Ένα θέμα που θα έπρεπε να είχε λυθεί μέσω διαβούλευσης με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς πολλούς    μήνες πριν και όχι την τελευταία στιγμή και μάλιστα οχτώ μήνες πριν τις εκλογές, εν μέσω των αποκριάτικων εκδηλώσεων της πόλης.

Στηρίζουμε την απόφαση των Δημοτικών Συμβούλων και μελών της παράταξής μας Γιάννη Ιωαννίδη και Κωνσταντίνου Kουρού να μη συμμετέχουν στη σημερινή ψήφοφορία δια περιφοράς.

Πιστεύουμε στην ανάπτυξη της πόλης μας και στη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων, αρκεί να υπάρχει ισότητα και ισονομία. Ζητάμε από την δημοτική αρχή να πάρει στα σοβαρά το ρόλο της και να φέρει προς ψήφιση έναν κανονισμό, σύγχρονο, βάσει των αναγκών της πόλης και των επιχειρήσεων της.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.