Πρωτοβουλία Πολιτών Πτολεμαΐδας: Nέα μέλη προστέθηκαν στο Συντονιστικό Όργανο



 

Όπως σε τακτά χρονικά διαστήματα κάνουμε έτσι και σήμερα έχουμε να σας ενημερώσουμε για τα κάτωθι.

Στο διάστημα των σχεδόν δύο ετών λειτουργίας μας βγήκαμε μπροστά και ζητήσαμε αλλά και ζητάμε την ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΤΗΤΑ για την υπόθεση της χάραξης της ΝΕΑΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ «ΑΛΒΑΝΙΑΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΒΕΡΟΙΑ.

1). Στείλαμε δεκάδες επιστολές και στην Ελλάδα και στην Ευρωπαϊκή Ένωση και ζητήσαμε απαντήσεις στην ΑΔΙΚΙΑ που προσπαθούν κάποια «σκοτεινά κέντρα» να επιβάλουν σε βάρος της Πτολεμαΐδας / Εορδαίας. Πήραμε απαντήσεις που άλλες δημοσιεύσαμε και άλλες δεν είναι επί τους παρόντος δημοσιεύσιμες.

2). Κάναμε συναντήσεις με θεσμικούς παράγοντες, τοπικούς Ελλάδος αλλά και Ευρώπης.

3). Σε όλο αυτό το διάστημα βγάλαμε στην δημοσιότητα την αλήθεια και όχι το ψεύδος και την παραπλάνηση που διακινούν τα γνωστά παπαγαλάκια του κ. Μ. Παπαδόπουλου, που δεν τολμά να μας απαντήσει σε όσες επιστολές και ερωτήματα του έχουμε υποβάλει.

4). Σε επόμενο δελτίο τύπου θα έχουμε νέες ερωτήσεις προς τον κύριο υφυπουργό που εξαγγέλλει όλο έργα σιδηροδρόμου αλλά για την παραπομπή της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για μη τήρηση συμφωνίας σχετικά με τις υποδομές του σιδηροδρομικού δικτύου, (« Η Επιτροπή κίνησε διαδικασία επί παραβάσει κατά της Ελλάδας τον Δεκέμβριο του 2020 και απέστειλε αιτιολογημένη γνώμη τον Δεκέμβριο του 2021. Δεδομένου ότι η Ελλάδα εξακολουθεί να παραβιάζει την οδηγία, η Επιτροπή αποφάσισε πλέον να παραπέμψει την υπόθεση στο Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.») ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ο κ. υφυπουργός!!!!

5). Τέλος ενημερώνουμε πως αποχώρησε (εδώ και τρείς εβδομάδες περίπου) από το Συντονιστικό Όργανο ο Απόστολος Καλαϊτζόπουλος, για λόγους που ο ίδιος μόνον ξέρει και δεν μας διευκρίνισε.

Όμως νέα μέλη προστέθηκαν στο Συντονιστικό Όργανο της «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ» που μερικά μάλιστα είναι και έξω από τα όρια της ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ / ΕΟΡΔΑΙΑΣ, και αυτά είναι:

1). Αλεξιάδης Βασίλειος από Θεσσαλονίκη

2). Αλεξόπουλος Κωνσταντίνος από Πτολεμαΐδα

3). Αρσενίδης Ηλίας από Πτολεμαΐδα

4). Βλάχου Αντιγόνη από Πτολεμαΐδα

5). Δελογλίδης Δημήτριος από Σέρρες

6). Δημητριάδης Δημήτριος από Έδεσσα

7). Ιγνατιάδης Αβραάμ από Σκύδρα

8). Παπακώστας Σιμεών από Θεσσαλονίκη

9). Σάκκος Θεοδόσιος από Θεσσαλονίκη

10). Τερζίδης Γεώργιος από Πτολεμαΐδα

11). Τσιλφίδου Ευαγγελία από Πτολεμαΐδα

12). Τσομπανάκης Χρήστος από Πτολεμαΐδα

Καλωσορίζουμε λοιπόν τα νέα μέλη του Συντονιστικού Οργάνου, που με αγάπη και δίψα για δουλειά προσέγγισαν την «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ / ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» και εντάχθηκαν στην αρχική ομάδα.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…..

ΤΟ  ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ  ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ / ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Ηλεκτρονική Διεύθυνση επικοινωνίας :

pro.pol.ptol.eor.gia.anap1@gmail.com

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.