Γενική Συνέλευση της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητάς Κοζάνης



 

Την Κυριακή 19 Φεβ. 2023 πραγματοποιήθηκε η Τακτική  Γενική Συνέλευση της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητάς Κοζάνης στη Λέσχη Αξιωματικών της Φρουράς. Γιορτή της Δημοκρατίας  για την Ένωση μας,  καθόσον η Γενική Συνέλευση αποτελεί το ανώτατο όργανο διοίκησης της. Ήταν μια ευκαιρία μέσα από δημοκρατικό και πολιτισμένο διάλογο όπως άλλωστε αρμόζει σε ένστολους για ανταλλαγή απόψεων , προτάσεων και προβληματισμών των μελών της  για τα εργασιακά θέματα.

Πριν ξεκινήσουν οι διεργασίες της συνέλευσης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή  στην μνήμη των δυο πιλοτών της πολεμικής μας αεροπορίας Μάριου Τουρούτσικα και Ευστάθιου Τσιτλακίδη   που έχασαν την ζωή τους εν ώρα υπηρεσίας στο τραγικό δυστύχημα που συνέβη την 30 Ιαν 2023 με την πτώση του μαχητικού αεροσκάφους PHANTOM , ανοιχτά της Ανδραβίδας .Ένα γεγονός που μας υπενθυμίζει για μια ακόμα φορά ποσό επικίνδυνη είναι η μάχη που δίνουν καθημερινά οι πιλότοι μας για την προασπίσει της εθνικής μας κυριαρχίας και των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων. Καθώς και για τα θύματα του σεισμού σε Τουρκία και Συρία.

Η Ημερήσια Διάταξη περιλάμβανε:

Α. Οικονομικό απολογισμό έτους 2022.

Β. Διοικητικός απολογισμός – πεπραγμένα έτους 2022.

Γ. Πρόγραμμα δράσεων έτους 2023

Δ. Συζήτηση με τα μέλη της Ένωσης .

Ε. Προτάσεις μελών .

Την Τακτική Γενική Συνέλευση τίμησαν με την παρουσία τους πέρα από τα μέλη της Ένωσης, αντιπροσωπεία από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας με επικεφαλής τον Προέδρο της κ.Ρώτα Δημήτριο, Γενικό Γραμματέα κ. Θεοδώρου Γεώργιου , Γραμματέα Οργανωτικού κ. Κολλύρη Ηλία και η Γραμματέας Ισότητας Φύλων κα. Κατερίνα Κιουρτσίδου .

Στην Γενική Συνέλευση απένειμε χαιρετισμό ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας της Περιφερειακής Ενότητάς Κοζάνης  κ. Ευστάθιος Κωνσταντινίδης τονίζοντας τον σημαντικό ρόλο που επιτελούν τα Στελέχη των Ε.Δ στην περιοχή και στην πατρίδα γενικότερα και έγινε αποδέκτης  ερωτημάτων και ανησυχιών από τους παρευρισκόμενους .

Επιπρόσθετα κατά την διάρκειας της Συνέλευσης τιμήθηκε από την Ένωση μας, η Καστοριανή συγγραφέας  Ηλιάνα Κλειτσογιάννη, η οποία μας παρουσίασε το βιβλίο της ΄΄Πριν χαθεί το όνειρο΄΄ από τις εκδόσεις Οσελότος.

΄΄Μέσα από τα μάτια της Αλίκης πρωταγωνίστριας του βιβλίου μας δείχνει τις ανησυχίες που αντιμετωπίζει ένας έφηβος, τους πρώτους έρωτες , τα χτυποκάρδια τις ανησυχίες και αμφιβολίες για το μέλλον΄΄   

Η Ηλιάνα είναι κόρη του αγαπημένου μας συνάδελφου Κλειτσογιάννη Μάκη γεγονός που μας κάνει πολύ υπερήφανους και εμάς σαν ένστολους,  καθώς διαπιστώνουμε για ακόμη μια φορά ότι μέσα από οικογένειες ένστολων βγαίνουν ΄΄Αστέρια΄΄.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για ακόμα μια φορά τα μέλη και τους φίλους που μας τίμησαν με την  παρουσία τους θυσιάζοντας αυτό το πρωινό της Κυριακής τους . Τον βουλευτή της Ν.Δ κ. Ευστάθιο Κωνσταντινίδη ,την Αντιπροσωπεία του Δ.Σ της Ομοσπονδίας , το ΑΔΦ Κοζάνης για την παραχώρηση της αίθουσας και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διευθύντρια της ΛΑΦ Κοζάνης κα. Πανταζέλου Βασιλική, σε όλα τα Στελέχη της Λέσχης και τους εφ. οπλίτες για την βοήθεια τους και για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρουν.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.