‘Κοζάνη Τόπος Να Ζεις’: ”Ο κ. Μαλούτας σύγκρινε την επένδυση της Egnatia Aviation με την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων στην κεντρική πλατεία”



 

Έχουμε αναφερθεί ξανά στη ζημιά που προκλήθηκε στην περιοχή από τη φυγή της Egnatia Aviation όσο και τους λόγους που συνέβη αυτό. Από την πρώτη στιγμή είχαμε πει πως ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα ήταν η νοοτροπία με την οποία αντιμετωπίστηκε η επένδυση από την Δημοτική Αρχή Μαλούτα.
Χαρακτηριστική είναι η τοποθέτηση στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο του Δημάρχου, που επιβεβαιώνει πλήρως τα παραπάνω. Ο κύριος Μαλούτας λαϊκίζοντας ακόμη μια φορά σύγκρινε την επένδυση της Egnatia Aviation με την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων σε ένα σημείο της κεντρικής πλατείας! Όπως φαίνεται, κατά τον ίδιο οι δυο αυτές περιπτώσεις είναι συγκρίσιμες!
Ανέφερε ξανά, ανακριβέστατα, ότι η Egnatia Aviation προσέφερε μόνο 3 θέσεις εργασίας στην περιοχή, σε μια τοποθέτηση ενδεικτική της προσπάθειας απαξίωσης της, αλλά κυρίως ενδεικτική της αδυναμίας και της απροθυμίας του να αντιληφθεί το μέγεθος της απώλειας σε θέσεις εργασίας, εισόδημα, ποιότητα ζωής, ευκαιρίες για το αεροδρόμιο και για τον τόπο.
Δυστυχώς με τέτοιες νοοτροπίες είναι αδύνατον να προχωρήσει ο Δήμος Κοζάνης. Δυστυχώς αυτός είναι ο κύριος Μαλούτας και η Δημοτική του Αρχή.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.