Επιδόθηκαν οι τίτλοι κυριότητας στους δικαιούχους του αναδασμού του αγροκτήματος Σιταριάς – Σ. Σ. Βεύης παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας



 

Επίδοση τίτλων κυριότητας στους δικαιούχους του αναδασμού του αγροκτήματος Σιταριάς – Σ.Σ. Βεύης,  οποίος έχει ολοκληρωθεί, κυρωθεί και δημοσιευτεί στο ΦΕΚ τ.Β΄6365/15-12-2022, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023 στο κοινοτικό κατάστημα Σιταριάς, από τους υπαλλήλους της Κτηματικής Υπηρεσίας Π.Ε. Φλώρινας.

Στη διαδικασία παρευρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας Σωτήρης Βόσδου, ο τέως Αντιπεριφερειάρχης και νυν Περιφερειακός Σύμβουλος Ιωάννης Κιοσές, ο τέως Αντιπεριφερειάρχης και νυν Περιφερειακός Σύμβουλος και προϊστάμενος της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας Π.Ε. Φλώρινας, Βασίλης Άμπας, ο Αντιδήμαρχος Φλώρινας Παναγιώτης Τσακμάκης και η Πρόεδρος της Κοινότητας Σιταριάς Ζωή Τσακμάκη, όπου  επέδωσαν συμβολικά τους πρώτους τίτλους στους δικαιούχους.

Το έργο του αναδασμού για το Αγρόκτημα   Σιταριάς – Σ. Σ. Βεύης, αφορά έκταση γης 9.063 στρεμμάτων με 458 δικαιούχους. Στόχος του έργου είναι η αύξηση της παραγωγής, με ταυτόχρονη μείωση του κόστους και η κατοχύρωση των ιδιοκτησιών μέσω της έκδοσης έγκυρων τίτλων.

Στην Π.Ε. Φλώρινας είναι σε εξέλιξη η διενέργεια αναδασμών στα Αγροκτήματα: Αρμενοχωρίου, Περάσματος, Σκοπιάς, Νεοχωρακίου, Βαρικού, Ασπρογείων και Μαρίνας, ενώ εντάχθηκε στο τεχνικό πρόγραμμα της Π.Ε. Φλώρινας ο αναδασμός του Αγροκτήματος του Μεσόκαμπου.

 

 

 

 

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Επιδόθηκαν οι τίτλοι κυριότητας στους δικαιούχους του αναδασμού του αγροκτήματος Σιταριάς – Σ. Σ. Βεύης παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.