Περιοδείες των οργανώσεων του ΚΚΕ της Τομεακής Επιτροπής Κοζάνης σε εργασιακούς χώρους



 

Στα πλαίσια του πολιτικού ανοίγματος συνεχίζονται με έντονους ρυθμούς οι περιοδείες των οργανώσεων του ΚΚΕ της Τομεακής Επιτροπής Κοζάνης σε εργασιακούς χώρους, ενόψει της εκλογικής μάχης. Οι Κομματικές Οργανώσεις μεταφέρουν παντού το κάλεσμα συμπόρευσης με το ΚΚΕ, στους αγώνες και στις κάλπες.

Κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής την Τίνα Κουζιάκη , υποψήφια βουλευτή Κοζάνης , επισκέφθηκε  τις εγκαταστάσεις της εταιρείας  Πιτένης που δραστηριοποιείται στον κλάδο των τροφίμων και συνομίλησε με τους εργαζόμενους.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης η Κουζιάκη Τίνα τόνισε ότι με μαχητικότητα και απαιτητικότητα το ΚΚΕ προσπαθεί να φτάσει καθημερινά σε όλους τους εργαζομένους, σε κάθε χώρο, στα εργοστάσια, στα γραφεία, στα εργοτάξια για να τους καλέσει σε συμπόρευση σε μικρούς και μεγάλους αγώνες αλλά  και για να ακούσει από πρώτο χέρι τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς των ίδιων των εργαζομένων.

Ταυτόχρονα ανέδειξε ότι η ενίσχυση του ΚΚΕ στις ερχόμενες κάλπες αλλά και στους αγώνες αποτελεί την μοναδική αξιόπιστη λύση , ώστε την επόμενη ημέρα των εκλογών  ο λαός να είναι δυνατός όποια κυβέρνηση και να προκύψει.

Αντίστοιχη περιοδεία πραγματοποιήθηκε από την Τομεακή Επιτροπή Κοζάνης του ΚΚΕ με επικεφαλής τους υποψήφιους βουλευτές Κουζιάκη Τίνα και Μωυσιάδη Σταύρο στο εργοστάσιο της ΒΙΕΚΚΟ που δραστηριοποιείται στην κατασκευή ξύλινων κουφωμάτων .

Στην διάρκεια της συζήτησης με τους εργαζόμενους, ο Μωυσιάδης Σταύρος, στάθηκε στην πρόσφατη επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην περιοχή και τόνισε ότι τα εγκαίνια της νέας λιγνιτικής μονάδας “Πτολεμαΐδα 5”, παρά τις τυμπανοκρουσίες της κυβέρνησης, δεν μπορούν να κρύψουν το γεγονός ότι στο πλαίσιο της απελευθερωμένης αγοράς ενέργειας και της λεγόμενης “πράσινης μετάβασης”, που διαμόρφωσαν από κοινού ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ , ο λαός θα συνεχίσει να χρυσοπληρώνει για το ρεύμα και τη θέρμανση στο σπίτι του.

Ακόμη πρόσθεσε ότι η ανάπτυξη για την οποία πανηγυρίζει η κυβέρνηση δεν αφορά το λαό. Το προηγούμενο διάστημα άλλωστε την “έζησε” στο πετσί του. Ακρίβεια, πληθωρισμός, ενεργειακή φτώχεια, ανασφάλεια από τη μεγαλύτερη εμπλοκή της χώρας μας στον πόλεμο.

Τέλος ανέδειξε ότι κάθε ψήφος, που θα στηρίξει το ΚΚΕ την επόμενη ημέρα, θα κατατεθεί στην ενίσχυση του αγώνα και την διεκδίκηση προς το συμφέρον των εργαζομένων.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.