Απίστευτη τραγωδία: Νεκρό κοριτσάκι 2,5 ετών σε βρεφοκομείo – Είχε εξεταστεί μια μέρα πριν στο «Ιπποκράτειο»



 

Θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση του τραγικού θανάτου ενός κοριτσιού μόλις 2,5 ετών το πρωί της Παρασκευής στο βρεφοκομείο «Άγιος Στυλιανός» της Θεσσαλονίκης.

Μια απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε σε δημοτικό βρεφοκομείο της Θεσσαλονίκης. Ένα κοριτσάκι μόλις 2,5 ετών – που καταγόταν από τη Νιγηρία – βρέθηκε νεκρό από τους εργαζόμενους της δομής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του voria.gr, το κοριτσάκι με εισαγγελική εντολή είχε απομακρυνθεί από την οικογένεια – γιατί είχε κριθεί ακατάλληλη – και διέμενε στη δομή για δύο χρόνια.
Τις επόμενες ημέρες, πιθανώς ακόμη και σήμερα, το παιδί θα γύριζε πίσω στη μητέρα του.

Τι ανέφερε η χθεσινή διάγνωση στο «Ιπποκράτειο»
Το παιδί διεκομίσθη χθες το μεσημέρι στο «Ιπποκράτειο» όπου ο γιατρός που το εξέτασε ανέφερε ότι πάσχει από υπερτροφία αμυγδαλών.

Εκεί, υπήρξε σύσταση για αντιβιοτική αγωγή, επανέλεγχο σε δέκα ημέρες, ενώ εξετάστηκε και η πιθανότητα να χρειαστεί χειρουργική αντιμετώπιση.
Μετά τις εξετάσεις επέστρεψε στο δημοτικό βρεφοκομείο.

Σημειώνεται πως απο την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο σημείο για να ενημερωθεί για το περιστατικό ο γενικός γραμματέας του δήμου Θεσσαλονίκης Νίκος Λιακόπουλος (σσ: είναι και καρδιολόγος), αλλά και ιατροδικαστής.

Ο δήμος Θεσσαλονίκης αναμένεται να διενεργήσει ΕΔΕ ώστε να διαπιστωθούν τα αίτια του τραγικού συμβάντος.

Dnews

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.