Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις»: Εντυπωσιακή η ανταπόκριση των πολιτών για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης σε Τουρκία Συρία και Λίβανο



 

Εντυπωσιακή ήταν η ανταπόκριση των πολιτών του Δήμου μας για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμοπαθείς συνανθρώπους μας στην Τουρκία, τη Συρία και τον Λίβανο.
Εδώ και μια εβδομάδα στο γραφείο της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη – Τόπος να Ζεις» γίναμε μάρτυρες της πιο γνήσιας, έμπρακτης και αδιάκριτης ανθρωπιάς και αλληλεγγύης. Το υλικό που συγκεντρώθηκε ξεπέρασε κάθε προσδοκία και διαχωρίστηκε ανά είδος, συσκευάστηκε από μέλη της Δημοτικής Κίνησης και παραλήφθηκε σήμερα το πρωί από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Κοζάνης για να σταλεί οργανωμένα μέσω της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας στις πληγείσες περιοχές.
Για μια ακόμη φορά αποδείχθηκε ότι η αλληλεγγύη και η στήριξη των ανθρώπων που έχουν ανάγκη, κάτω από οργανωμένες προσπάθειες μπορεί να αποδώσει στον μέγιστο βαθμό και η Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» θα είναι πάντα ενεργά παρούσα όποτε αυτό απαιτηθεί.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.