Διασκεδάστε την περίοδο της Κοζανίτικης Αποκριάς παρέα με τους “Άρχοντες” – Δείτε τις live εμφανίσεις τους και απολαύστε το αυθεντικό γλέντι



Μία παρέα νέων ανθρώπων ενώθηκε για  να γράψει τη δική του ιστορία στα μουσικά δρώμενα του τόπου.

Με αγάπη για τη μουσική και θέληση να κρατήσουν τις νότες παράδοσης της περιοχής τους ζωντανές, το 2013 δημιούργησαν το μουσικό σχήμα “Οι Αρχοντες”.

 “Οι Άρχοντες” καθ’ όλη τη διάρκεια της Κοζανίτικης Αποκριάς θα φροντίσουν για την καλύτερη διασκέδασή σας, στους δρόμους της παράδοσης εκεί που οι σκοποί της Δυτικής Μακεδονίας, των Βαλκανίων, συναντούν τα μονοπάτια της Ηπείρου τα ακούσματα της Θράκης και ταξιδεύουν τις ψυχές μας στους ρυθμούς των αγαπημένων μας χορών.

“Οι Άρχοντες” ξέρουν καλά  να κρατάν ζωντανό τον ρυθμό, γλεντήστε με την ψυχή σας και αφήστε τα πόδια σας να ζωγραφίσουν τη γη.

Οι σταθεροί πυλώνες της μπάντας ειναι: στο Κλαρίνο ο Θοδωρής Κατσαόρας, στην τρομπέτα ο Νίκος Μπαλτζής και στο νταούλι /τύμπανο ο Χρήστος Μπαλαμπάνης.

Δείτε τις live εμφανίσες τους και διασκεδάστε μαζί τους!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.