Γρεβενά: Δασταμάνης σε Χαρδαλιά για διατήρηση και ενίσχυση του Κέντρου Νεοσυλλέκτων



 

Την ανάγκη διατήρησης και ενίσχυσης του Κέντρου Νεοσυλλέκτων, έθεσε το πρωί της Δευτέρας 13 Φεβρουαρίου 2023, ο Δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Χαρδαλιά στο Δημαρχείο Γρεβενών.

Ο κ.Δασταμάνης, αφού αναφέρθηκε πρώτα στην αναγκαιότητας ύπαρξης και λειτουργίας του Κέντρου καθώς αποτελεί μια πραγματική ανάσα ζωής για τους δημότες των Γρεβενών, συμβάλλοντας στη στήριξη της τοπικής οικονομίας και τονώνοντας συνάμα το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων, τόνισε εν συνεχεία την πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία κάθετα και ομόφωνα τάσσεται ενάντια στην όποια υποβάθμιση και αποψίλωση του Στρατοπέδου της πόλης.

Γραφείο Τύπου

Δημάρχου Γρεβενών

2 σχόλια στο άρθρο “Γρεβενά: Δασταμάνης σε Χαρδαλιά για διατήρηση και ενίσχυση του Κέντρου Νεοσυλλέκτων

  1. Καλά,που φτασατε;
    Να παρακαλάτε έναν χαρδαλια;
    Έναν αποτυχημένο,πρώην δημαρχο;
    Έναν χαρδαλια; του Σεφερλη τον διασκεδαστη;
    Τον χαρδαλια, πηγη έμπνευσης των επιθεωρησεων;

  2. Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ
    όταν ο κ. Χαρδαλιάς πίστεψε ότι, μπορεί να απειλεί τους «αμφισβητίες παπάδες» απαγόρευε λιτανείες, περιφορές, εκκλησιασμό, Θεία Κοινωνία και έστελνε αστυνομικές δυνάμεις μέσα σε Ἱερούς Ναούς γιά να συλλάβουν «ανυπότακτους» ιερείς και πιστούς.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.