Ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας και το έργο του συλλόγου AXEPA Κοζάνης στο επίκεντρο της ετήσιας κοπής πίτας του συλλόγου(φωτογραφίες-βίντεο)



 

Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR

Το τμήμα AHEPA I. Trantas Chapter – Kozani έκοψαν την βασιλόπιτά τους, στα πλαίσια συμπλήρωσης των 100 χρόνων AHEPA, το βράδυ του Σαββάτου 11 Φεβρουαρίου, στην γεμάτη κόσμο ταβέρνα ‘Βεντέτα’.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε το έργο του συλλόγου και η πολύτιμη όπως χαρακτηριστικά υπόθηκε από τους ομιλητές, προσφορά του, μέσα από ενέργειες και πράξεις αναδεικνύει τον φιλανθρωπικό του χαρακτήρα και όχι μόνο. “Ο ανθρώπινος πόνος δεν έχει χρώμα ούτε θρησκεία, ούτε εθνικότητα. Βοηθάμε όλοι μαζί ώστε να απαλύνουμε τον πόνο του «άλλου» με μια ελάχιστη προσφορά αγάπης, ανθρωπιάς κ φιλότιμου”. “Έτσι και στην περίπτωση του δοκιμαζόμενου λαού της Τουρκίας και της Συρίας από τον φονικότατο σεισμό που έπληξε τις περιοχές αυτές, είμαστε δίπλα τους’.’

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν συνάδελφοι, μέλη και εκπρόσωποι του συλλόγου και πλαισίωσαν με την παρουσία τους  εκπρόσωποι φορέων, συλλόγων και του πολιτικού κόσμου της πόλης.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.