Οι νέες υποψήφιες δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού “Μαζί για την Κοζάνη”

 

Τέσσερις γυναίκες προστέθηκαν στον συνδυασμό “Μαζί για την Κοζάνη”, με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιάννη Κοκκαλιάρη.

Είμαι η Ευαγγελία Καρακούλα του Αθανασίου και της Δέσποινας. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Κοζάνη, όπου και κατοικώ. Είμαι έγγαμη και έχω δύο παιδιά.

Είμαι Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω, επί 23 έτη, ενεργό και μάχιμο μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Κοζάνης. Έχω Μεταπτυχιακές Σπουδές με ειδίκευση στο ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ και ομιλώ Αγγλική και Γερμανική Γλώσσα. Είμαι Πιστοποιημένη Υπεύθυνη Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Συμμετέχω ενεργά στην κοινωνική και αθλητική ζωή του τόπου μας, καθώς είμαι μέλος στο Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης «Μαμάτσειο» και του Αθλητικού Σωματείου «Μακεδονικός» Κοζάνης. Επίσης είμαι πρόεδρος επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για εξέταση αντιρρήσεων .

Αποφάσισα για πρώτη φορά να διεκδικήσω τη θέση της Δημοτικής Συμβούλου με την Παράταξη Μαζί για την Κοζάνη με επικεφαλής υποψήφιο Δήμαρχο τον Ιωάννη Κοκκαλιάρη, γιατί ως δημότης της πόλης της Κοζάνης ζω την καθημερινότητα της και πιστεύω ότι αξίζουμε όλοι μας κάτι καλύτερο και πιο ποιοτικό. Με την εμπειρία μου, την επιστημονική μου κατάρτιση και την εν γένει ανησυχία μου, μπορώ να προσφέρω και τη δική μου ενεργή παρουσία για την αλλαγή στην πόλη μας. Μαζί για την Κοζάνη!

 

 

Είμαι η Ευαγγελία Τανάγια του Λεωνίδα και της Ιωάννας. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Κοζάνη, όπου και κατοικώ. Η καταγωγή μου είναι από τη Σαμαρίνα Γρεβενών. Είμαι μητέρα διδύμων ενός αγοριού και ενός κοριτσιού ηλικίας 5 ετών.

Έχω τελειώσει Ειδικός Εφαρμοσμένων Τεχνών και βοηθός Νοσηλευτών στην Κοζάνη. Εργάζομαι σε ιδιωτική κλινική στην πόλη της Κοζάνης. Τα προηγούμενα χρόνια διετέλεσα κεντρική παρουσιάστρια σε ψυχαγωγικές εκπομπές στο West Channel και το Flash TV. Ομιλώ Αγγλικά και άριστη γνώση Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.

Συμμετέχω ενεργά στη πολιτιστική και αθλητική ζωή του τόπου μας, είμαι μέλος στο Συλλόγου Σαμαριναίων, καθώς επίσης και του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κοζάνης (ΣΔΥΚ) με τον οποίο και συμμετέχω σε αγώνες.

 

 

 

Ονομάζομαι Κυριακή (Κίκα) Μόσχα Χατζημανώλη και κατάγομαι από την Κοζάνη. Μαζί με τον σύζυγό μου, Δημήτρη Φουρκιώτη, έχουμε δύο παιδιά ηλικίας 2 και 10 ετών και δραστηριοποιούμαστε ως ελεύθεροι επαγγελματίες στο εμπόριο ταμειακών μηχανών, φωτοτυπικών μηχανημάτων και ηλεκτρονικής τιμολόγησης.

Εργάστηκα ως τραπεζικός υπάλληλος επί 15 ετίας, με τελευταίο μου πόστο Εσωτερικού Ελεγκτή.

Είμαι πτυχιούχος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών από το Πανεπιστήμιο Πειραιά, στην Αναλογιστική Επιστήμη και Διοικητική Κινδύνων. Μιλάω τρεις ξένες γλώσσες.

Ως κόρη ελεύθερου επαγγελματία και ύστερα από 25 χρόνια προσωπικού επαγγελματικού στίβου, έχω μάθει πολύ καλά πώς είναι να αγωνίζεται κανείς καθημερινά για να επιτύχει μια καλή ποιότητα ζωής.

 

Είμαι η Μαρία Αθανασία (Μαρίσια) Αρσενίδου Καρπούζου. Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη το Φεβρουάριο του 1991 και μεγάλωσα στην Κοζάνη. Πατέρας μου ο αποβιώσας Γεώργιος Αρσενίδης, καθηγητής στα Επαγγελματικά Λύκεια και στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας ως Μηχανολόγος. Μητέρα μου η Ανδρονίκη Βουκουβάλα Αρσενίδου, συνταξιούχος καθηγήτρια Γαλλικών και πρώην Σύμβουλος Γενικού Γραμματέα Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Διετέλεσα μέλος και υπεύθυνη ΔΑΠ Τρικάλων, πρόεδρος του Σπουδαστικού Συλλόγου ΤΕΙ Τρικάλων και μέλος της ΟΝΝΕΔ Τρικάλων και Κοζάνης. Είμαι Πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός ΤΕ (Ανακαίνισης και Αποκατάστασης Κτιρίων) και Πτυχιούχος Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και στην Οικονομία. Επίσης ομιλώ Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά και έχω άριστη γνώση Η/Υ.

Είμαι σύζυγος του Χαράλαμπου Καρπούζου και μητέρα δύο παιδιών, ενός κοριτσιού και ενός αγοριού. Είμαι μέλος πολιτιστικών συλλόγων και συμμετέχω σε εθελοντικές δράσεις από μικρή ηλικία.

Επαγγελματικά δραστηριοποιούμαι ως ελεύθερη επαγγελματίας στην πόλη της Κοζάνης και της Πτολεμαΐδας στο χώρο του λιανικού εμπορίου.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.