Ποιο τεστ εγκυμοσύνης να πάρω



Οι ημέρες (ή εβδομάδες) που αναρωτιέστε αν είστε ή όχι έγκυος μπορεί να φανούν αιώνες. Υπάρχουν πολλά συναισθήματα στην αναμονή μίας εγκυμοσύνης και δικαιολογημένα, αφού η ζωή σας ίσως να αλλάξει ριζικά. Η χρήση ενός αξιόπιστου τεστ εγκυμοσύνης στο σπίτι, μπορεί να σας απαλλάξει γρήγορα από την αγωνία και να σας δώσει μία άμεση απάντηση. Δείτε ποιοι είναι οι πιο άμεσοι και αξιόπιστοι τρόποι για να μάθετε αν θα μπορέσετε να πιείτε κοκτέιλ σήμερα το βράδυ ή θα ξεκινήσετε το συναρπαστικό ταξίδι στην εγκυμοσύνη και τη μητρότητα!

Υπάρχουν τρία είδη τεστ εγκυμοσύνης διαθέσιμα: οι ταινίες, τα midstream και τα ψηφιακά. Και τα τρία είδη τεστ έχουν την ίδια αποτελεσματικότητα, την ίδια αξιοπιστία και την ίδια εγκυρότητα αποτελέσματος (πάνω από 99%). Ας δούμε τα πλεονεκτήματα του κάθε τεστ εγκυμοσύνης και τις διαφορές τους ώστε να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει ανάλογα με το budget, τον τρόπο που θέλετε να διαβάσετε το αποτέλεσμα και τον τρόπο με τον οποίο θέλετε να κάνετε το τεστ.

Τεστ εγκυμοσύνης (hCG) midstream

Τα τεστ εγκυμοσύνης midstream της HomeTest αποτελούν έναν οικονομικό και αξιόπιστο τρόπο για να μάθετε άμεσα αν είστε έγκυος. Η χρήση τους είναι πολύ απλή, μπορείτε να τοποθετήσετε την ειδική υποδοχή του τεστ είτε σε ένα κυπελάκι στο οποίο έχετε συλλέξει ούρα είτε την ώρα που ουρείτε κάτω από τη ροή. Μετά από 10 λεπτά θα γνωρίζετε το αποτέλεσμα για το αν είστε έγκυος ή όχι. Είναι αναλογικά τεστ, όπως και τα τεστ σε ταινίες που σημαίνει ότι θα σας δείξουν θετικό αποτέλεσμα 3-4 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο ή ακόμα και νωρίτερα. Επιπλέον, όσο η εγκυμοσύνη εξελίσσεται θα μπορείτε να παρατηρείτε τη γραμμή αποτελέσματος να γίνεται όλο και πιο έντονη, καθώς οι μονάδες της χοριακής αυξάνουν.

Τεστ εγκυμοσύνης σε Ταινίες

Τα τεστ σε ταινίες αποτελούν την πιο οικονομική λύση και εξίσου αξιόπιστη για να μάθετε αν είστε έγκυος. Πρόκειται μόνο για χάρτινες ταινίες, χωρίς να υπάρχει το πλαστικό εξάρτημα που τις περιβάλλει. Η χρήση τους είναι απλή και γίνεται αφότου ουρήσετε σε ένα κυπελάκι (δεν χρειάζεται αποστειρωμένος ουροσυλλέκτης), στο οποίο θα βυθίσετε έπειτα την άκρη του τεστ μέχρι τη γραμμή MAX. Σε αντίθεση με τα midstream δεν μπορούν να τοποθετηθούν κάτω από τη ροή των ούρων γιατί υπάρχει κίνδυνος να βραχούν περισσότερο από όσο πρέπει. Το αποτέλεσμα βγαίνει μετά από 10 λεπτά. Είναι επίσης αναλογικά οπότε ισχύει ότι όσο πιο προχωρημένη είναι η εγκυμοσύνη τόσο πιο έντονη θα είναι η γραμμή αποτελέσματος.

Ψηφιακά τεστ εγκυμοσύνης

Το ψηφιακό τεστ εγκυμοσύνης HomeTest, είναι εξίσου αξιόπιστο και παράλληλα πιο ξεκάθαρο στην ανάγνωση του αποτελέσματος. Αποτελεί την τελευταία εξέλιξη της τεχνολογίας στα τεστ εγκυμοσύνης αφού σας γνωστοποιεί το αποτέλεσμα με ένα YES+ ή ένα ΝΟ-, μην αφήνοντας κανένα περιθώριο απορίας ή αμφιβολίας. Ο ψηφιακός αναγνώστης μπορεί να χρησιμοποιηθεί αρκετές φορές, ενώ τα στις είναι φυσικά μίας χρήσης αλλά όλα διατίθενται στη συσκευασία. Μία ακόμη διαφορά είναι ότι τα ψηφιακά τεστ εγκυμοσύνης είναι ρυθμισμένα έτσι, ώστε να ανιχνεύουν ικανοποιητικά επίπεδα χοριακής κατά την πρώτη μέρα της καθυστέρησης και όχι νωρίτερα.

Στο HomeTest.gr θα βρείτε έγκυρα και αξιόπιστα τεστ εγκυμοσύνης για να μάθετε με τον πιο γρήγορο τρόπο αν είστε έγκυος.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.